Cristiano Ronaldo i-a uimit pe medici! Are cote foarte interesante pentru goluri marcate in tricoul lui Juventus

Starul portughez Cristiano Ronaldo (33 de ani) nu a avut un turneu Mondial prea stralucit cu nationala sa, dar cel mai important eveniment al verii pentru CR7 a fost transferul la Juventus.

Chiar daca nu a reusit inca sa marcheze pentru „Batrana Doamna”, Ronaldo e foarte apreciat in Italia. Iar asta pentru ca detaliile vizitei sale medicale au fost facute publice si ele releva informatii foarte interesante despre conditia fizica a lusitanului.

Conform medicilor de la clubul torinez, Cristiano se afla din punct de vedere fizic la nivelul unui tanar de 20 de ani. In datele raportului medical, legenda lui Real Madrid are doar 7% grasime corporala, cu 3% mai putin decat media sportivilor de aceeasi varsta cu el. De asemenea, Ronaldo are 50% masa musculara, cu 4% mai mult decat un fotbalist obisnuit.

In ceea ce priveste viteza noului superstar de la Juventus, Ronaldo a inregistrat un sprint de 33.98 km/h la Cupa Mondiala, rezultat care il plaseaza pe locul 1 in topul celor mai rapizi jucatori de la turneul din Rusia. Pentru Ronaldo este doar o chestiune de timp pana cand va reusi sa marcheze in tricoul lui Juventus, iar Unibet ofera cote interesante pentru reusitele sale. In UEFA Champions League puteti paria pe dueluri directe intre marcatorii de top!

CINE VA INSCRIE MAI MULTE GOLURI?

La Unibet gasiti cea mai mare oferta de pariuri sportive, precum si o platforma in care puteti urmari LIVE VIDEO meciurile din toate intrecerile importante. La inscriere, Unibet ofera clientilor noi bonusuri de pana la 2.000 de RON! Astfel, primiti 250 de RON ca pariuri sportive fara risc. Avand cea mai variata oferta de pariere din Romania, Unibet isi fidelizeaza clientii cu recompense lunare, iar aplicatiile de mobil si desktop sunt SIMPLU de utilizat. Tot la Unibet puteti sa gasiti sloturile preferate, dar si pariuri pe jocuri de Bingo. Nu ezitati! Dureaza cateva minute sa va inregistrati si sa incepeti sa pariati simplu si confortabil, online.

CITESTE SI:

Oferta corecta: Primeste gratuit 100 de lei, fara condiții de rulare!

Multi-Boost: Câștiguri suplimentare pentru biletele de pariuri » 30% in plus pentru tine!

Vrei 200 de lei in cont? Îi ai în 3 pași »

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu