Croatia – Norvegia : Se impune liderul Grupei H?

Croatia Croatia se afla in fruntea grupei H, la egalitate de puncte cu Italia si la un punct de ocupanta locului 3, Norvegia. Au un golaveraj foarte bun dupa 4 meciuri, reusind sa inscrie de 10 ori si sa primeasca doar un gol, in egalul cu Italia, 1-1.

Cel putin curios este faptul ca gazdele n-au pierdut niciodata in perioadele de calificari jucate pe teren propriu, avand 21 de victorii si 7 remize.

Pe de alta parte, defensiva Norvegiei a aratat siguranta in deplasarile din aceasta campanie, cei drept cu echipe modeste, si raman cu sanse reale la calificare. Principalii oameni in forma se la oaspeti sunt Nordveit si Elyounoussi, jucatori care evolueaza bine si la echipele de club din Germania. Cred ca Norvegia va juca inchis, in fata fiind doar jucatorul lui Braunschweig, Havard Nielsen.

Echipă probabilă Croația: Subasic – Srna, Vida, Corluka, Pranjic – Modric, Brozovic – Olic, Rakitic, Perisic – Mandzukic

Echipă probabilă Norvegia: Nyland – Elabdellaoui, Nordtveit, Forren, Linnes – Skjelbred, Tettey, Johansen – Elyounoussi, Daehli – Nielsen

Desi cu o echipa talentata, nu o vad punandu-i probleme unei echipe care a jucat atat de bine cu Italia, iar la nivelul jucatorilor, par a avea un avantaj considerabil. Pariul de baza este 1 solist, cu o cota de 1.45. Totusi, daca cota vi se pare prea mica, puteti incerca pariul „gazdele inscriu minim 2 goluri”, acest pariu avand cota 1,75.

Andrei Dincă

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu