Fara miracole la Torino » “Batrana Doamna” s-a calificat la pas in semifinalele Ligii Campionilor, dupa 2-1 in returul cu AS Monaco

Juventus Torino s-a impus in aceasta seara, in mansa retur a semifinalelor Ligii Campionilor, cu scorul de 2-1 in fata francezilor de la AS Monaco. Golurile intalnirii au fost marcate de catre Mario Manduzkic (’33) si Dani Alves (’45) pentru gazde, in timp ce pentru trupa lui Jardim a punctat Kylian Mbappe (’69).


Superiori

Juventus a controlat ostilitatile returului de la un capat la celalalt, iar singurele emotii reale pe care “bianconerii” le-au avut au venit in minutul 5 al intalnirii, la scorul de 0-0, atunci cand Mbappe a expediat balonul in bara stanga a portii lui Gianluigi Bufffon. Centralul batav Bjorn Kuipers a oprit insa pe buna dreptate faza, in urma semnalizarii de off-side de la margine. Din acel moment incolo, ocaziile au inceput sa curga la poarta lui Subasic. Higuain, Manduzkic si Pjanic s-au intrecut in ratari la poarta oaspetilor, pentru ca, dupa ceva mai bine de jumatate de ora de joc scursa la Torino, Mario Mandzukic sa dea lovitura. Perfect lansat de catre Dani Alves, croatul l-a nimerit intai pe Subasic, pentru ca la a doua incercare, balonul sa intre in poarta celor de la AS Monaco.

Golul anulat pentru off-side al lui Gonzalo Higuain la doar cateva minute mai tarziu nu avea decat sa prevesteasca cea de-a doua reusita a “Batranei Doamne” in meci. Cu un minut inainte de pauza, in urma unui corner executat la bataie de catre Miralem Pjanic, Dani Alves a prins un voleu de zile mari de la peste 20 de metri, invingandu-l pe nefericitul Subasic.

8.50 era cota oferita de Unibet pentru un succes al gazdelor cu scorul de 2-1;


Citeste si:

Linistiti, catre finala

Prima jumatate a reprizei secunde a decurs in aceeasi maniera ca si intreaga prima repriza, cu Juventus la conducerea ostilitatilor. Totusi, Kylian Mbappe a semnat golul de onoare al monegascilor in minutul 69, invingandu-l pe Gianluigi Buffon si devenind astfel cel mai tanar marcator intr-o semifinala de UEFA Champions League. Scor final 2-1, iar victoria convingatoare a “Batranei Doamne” din aceasta dubla mansa nu poate fi pusa la indoiala de catre nimeni.

Echipele de start:

Juventus: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Alves, Pjanic, Khedira, Alex Sandro – Dybala, Higuain, Mandzukic

Antrenor: Massimiliano Allegri

Monaco: Subasic – Sidibé, Glik, Jemerson, Raggi – Dirar, Moutinho, Bakayoko, Silva – Falcao, Mbappé

Antrenor: Leornado Jardim

Redactia noastra a anticipat succesul lui Juventus!

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu