CSM Bucuresti – printre favoritele la castigarea CL! Vezi situatia actuala, programul si cotele campioanei Europei!

CSM Bucuresti

In ciuda startului slab de sezon, cu trei infrangeri consecutive, CSM Bucuresti are are sanse mari sa obtina calificarea in faza urmatoare a Champions League.


CSM Bucuresti a scapat de meciurile cu Gyor

Programul CSM-ului in startul sezonului a fost destul de dificil. Dupa trei runde, echipa noastra nu avea inca vreo victorie in grupa. Echipa a pierdut in Danemarca meciul de debut in noua editie. Midtjylland s-a impus atunci cu 24-21. Au urmat doua partide consecutive cu Gyor. In Romania, CSM a pierdut la doar trei goluri, dar in deplasare a fost invinsa la opt.


Daca iti faci chiar acum un cont la 888Sport, poti miza complet gratuit din imensul bonus de 1.000 RON pe care il primesti!

Depasind acel moment dificil, CSM Bucuresti a reusit sa nu mai piarda in urmatoarele trei partide. In returul cu Midtjylland, CSM a castigat cu 26-20. Echipa a castigat un punct si in meciul cu Larvik. Norvegiencele sunt acum pe locul secund in grupa. In weekendul trecut, CSM Bucuresti s-a intors de la Ljubljana cu o noua victorie.

clasament ehf champions league - csm bucuresti

CSM Bucuresti are trei partide relativ usoare

In acest moment, CSM Bucuresti este pe locul cinci in grupa, la doar o victorie in urma lui Larvik. Echipa norvegiana are insa de jucat returul cu echipa noastra, dar si doua partide cu Gyor, lidera grupei. CSM are un program mult mai usor. In ultimele patru meciuri, doua sunt cu ultima clasata si unul este acasa, cu Ljubljana. Acestea ar trebui sa fie destul de accesibile. Foarte importanta va fi partida de pe 25 februarie, cand fetele merg in Norvegia pentru returul cu Larvik.

CSM Bucuresti - program champions league

Du 18:00 CSM Bucuresti – Esbjerg

In meciul urmator, CSM Bucuresti joaca cu Esbjerg, ultima clasata. 888sport o vede pe CSM ca mare favorita pentru aceasta partida. 1.09 este cota pentru victoria romancelor. Echipa oaspete are 9.50 la victorie. Pe teren propriu, meciul ar trebui sa fie o formalitate. Esbjerg inca nu are decat o victorie, cu Ljubljana, in partida jucata pe teren propriu.

In aceasta runda are loc si primul meci dintre Gyor si Larvik, cel din Ungaria.

csm bucuresti

CSM Bucuresti este a patra favorita la castigarea Champions League

In ciuda felului in care arata clasamentul in acest moment, CSM Bucuresti este intre favoritele la castigarea trofeului. La 888sport, Gyor are prima sansa, cu o cota de 2.20. Vardar Skopje are cota 3.50. Buducnost, echipa Cristinei Neagu, are a treia sansa, cu cota 3.75. CSM este a patra, chiar daca are o cota mult mai mare decat celelalte trei: 11.00.

csm bucuresti

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu