CSM Bucuresti este in ascensiune! Cotele la castigarea Champions League au fost taiate la jumatate!

csm bucuresti

Startul modest de sezon le-a dat emotii suporterilor echipei, dar CSM Bucuresti si-a revenit si casele de pariuri ii dau sanse tot mai mari de a isi apara trofeul.


Victorie lejera pentru CSM Bucuresti

CSM s-a impus duminica in cel mai recent meci din Champions League. Echipa a controlat partida cu Esbjerg inca de la inceput. La pauza romancele aveau patru goluri avans, dar Esbjerg a redus diferenta la doar un singur gol, scorul fiind de 21-20 la un moment dat in repriza secunda. Danezele nu au rezistat pe toata durata celor 60 de minute. CSM a reusit sa inscrie de sase ori la rand si scorul ajungea la 30-22 nu cu mult timp inainte de sfarsitul jocului. La final tabela arata 33-25.


Daca iti faci chiar acum un cont la 888Sport, poti miza complet gratuit din imensul bonus de 1.000 RON pe care il primesti!

CSM Bucuresti a intrat in primele patru echipe din grupa

Krym Mercator a pierdut cu 28-19 partida cu Midtjylland asa ca victoria le aduce pe fetele noastre pe a patra pozitie a clasamentului. Locul patru asigura si calificarea in faza urmatoare a competitiei.

csm bucuresti

Meci dificil pentru CSM Bucuresti

Pe 25 februarie, CSM joaca partida cea mai dificila dintre cele trei ramase. Echipa se deplaseaza in Norvegia, pentru meciul cu Larvik. 26-26 a fost scorul meciului tur, de la Bucuresti. O victorie ar aduce echipa romaneasca pe locul trei al clasamentului. Chiar si in cazul a trei victorii pe linie, CSM are nevoie si de greseli din partea danezelor de la Midtjylland pentru a incheia grupa pe o pozitie mai buna decat a treia.

csm bucuresti

Cote in scadere pentru apararea titlului castigat anul trecut de CSM Bucuresti

Ca si inainte de aceasta runda, CSM este a patra favorita la castigarea trofeului. Gyor, Vardar si Buducnost o devanseaza la acest capitol. Totusi, cota bucurestencelor a scazut de la 11.00 inaintea acestei runde, la 5.50 dupa jucarea celui mai recent meci. Un nou succes, in partida cu Larvik, ar putea aduce noi taieri de cote pentru CSM Bucuresti.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu