CSM Bucuresti a facut spectacol la Valcea | Vezi cum arata cotele pentru returul din capitala!

CSM Bucuresti

CSM Bucuresti s-a impus intr-o maniera categorica in turul 8-imilor de finala ale Ligii Campionilor la handbal masculin. „Tigroaicele” si-au zdrobit rivalele din campionat, chiar pe terenul acestora, cu scorul de 33 la 24.

Turul dublei 100% romanesti din Liga Campionilor se anunta unul echilibrat, ceea ce a si fost pentru 50 de minute. In ultima parte a meciului, mai precis in ultimele 10 minute, liderul campionatului romanesc de handbal feminin s-a dezlantuit si a transat acel duel, dar si calificarea in runda urmatoare.

Valoarea superioara a „tigroaicelor” s-a simtit in momentele importante. Cele mai bune jucatoare ale CSM-ului au fost cei doi interi, Cristina Neagu si Barbara Lazovic, care au marcat 20 din cele 33 de goluri ale bucurestencelor. Cea mai valoroasa jucatoare a Romaniei a facut si spectacol, marcand 13 goluri din 17 aruncari.

Acest succes a venit la distanta de 16 zile dupa victoria obtinuta in campionat, tot in sala de la Valcea, cu scorul de 27 la 22. Cristina Neagu nu a uitat sa-si taxeze adversarele pentru aroganta aratata in ultimele dispute directe, declarand ca in acest duel s-a vazut diferenta de valoare dintre cele doua formatii.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

CSM, favorita si in retur

In partida tur, bucurestencele au avut o cota de 1.77 pentru victorie. De data aceasta, bookmakerii sunt si mai categorici, cota pentru victoria gazdelor fiind de 1.30 la Betano, in timp ce un succes al oltencelor este cotat cu 4.70. Cei care vor sa mizeze pe o noua prestatie stelara a Cristinei Neagu pot castiga de cinci ori suma pariata, aceasta fiind cota pentru minim 12 goluri marcate de liderul CSM-ului.

Returul dintre CSM Bucuresti si SCM Ramnicu Valcea se va disputa sambata, 13 martie, de la ora 17:00.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu