CSM București, un nou drum alături de Stanleybet România!

CSM București

Clubul Sportiv Municipal București este fericit să anunțe un nou nume puternic care va fi, începând de astăzi, alături de ambele echipe de handbal. CSM București a reprezentat mereu un pion important atât în sportul românesc, cât și în cel internațional, iar partenerii noștri sunt cei care ne motivează să fim mereu printre cei mai buni!

Stanleybet este o companie cu o implicare activă în dezvoltarea sportului românesc și a inițiat mai multe demersuri, în acest sens, de când este prezentă pe piața din România.

Stanleybet România devine sponsor oficial al echipelor de handbal feminin și masculin ale CSM București, iar această colaborare reflectă valorile noastre comune de determinare, orientare către performanță și dorință de autodepășire.

Parteneriatul dintre CSM București și Stanleybet România nu se va rezuma la o simplă sponsorizare, ci la un angajament pe termen lung pentru a sprijini sportul românesc și de a contribui la dezvoltarea unei echipe care a demonstrat constant ce înseamnă performanța la cel mai înalt nivel.

Stanleybet

D.ONJN 1280/29.06.2016

50 LEI fără depunere + 600 LEI la primele 3 depuneri

Prin această colaborare, Stanleybet România își întărește angajamentul de a fi un susținător activ al comunității, promovând valorile sportului și un stil de viață sănătos. Stanleybet și CSM București vor colabora cot la cot pentru a dezvolta noi oportunități pentru sportivi și fani, asigurând beneficii tangibile pentru ambele părți.

 „CSM București este cea mai bună echipă de handbal din România, recunoscută pentru performanțele sale remarcabile și pentru spiritul de echipă. De-a lungul anilor, acest club ne-a oferit momente de neuitat și a adus mândrie României pe scena internațională.

 Stanleybet România, un brand de tradiție în industria pariurilor sportive și divertismentului, împărtășește cu CSM valorile excelenței, dedicării și pasiunii pentru succes. Prin acest parteneriat, dorim să ne alăturăm eforturilor echipei CSM București și să contribuim la dezvoltarea și susținerea performanțelor lor viitoare.”, a spus despre parteneriat Attila Török – Chief Strategy Officer al Stanleybet România.

De partea CSM București, Vlad Enăchescu, managerul operațional al echipei de handbal feminin a declarat: “Suntem bucuroși și onorați să extindem acest parteneriat de lungă durată pe undeva, alături de grupul Game World, dar cu un brand nou și de mare succes, așa cum este Stanleybet! Credem în asocierile solide, care împărtășesc aceleași valori și care susțin activ activitatea sportivă în România, iar asocierea cu Stanleybet ne obligă la rândul nostru să menținem performanța la nivel înalt!

Cristina Vărzaru, team manager echipa feminină de handbal:Mă bucură faptul că vom continua să colaborăm, am avut, cel puțin de când mă aflu eu la club, doi ani minunați! O contribuție foarte mare și o parte foarte frumoasă la evenimentele din spatele meciurilor de handbal, pe care noi le oferim publicului nostru, au avut-o și cei de la Game World. Am creat amintiri frumoase până în acest moment și îmi doresc să avem și de acum înainte, cu ocazia acestui nou parteneriat alături de cei de la Stanleybet România, povești și mai frumoase, în sezoanele ce vor urma! Mulțumesc pentru parteneriat, mă bucur foarte tare că suntem împreună!”,

La conferința de presă s-a aflat și cea mai bună portăriță a sezonului precedent în EHF Champions League, una dintre cele mai bune jucătoare ale turneului olimpic de handbal feminin și handbalista cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram, brazilianca Gabriela Moreschi.

Am avut parte de o primire frumoasă de când am ajuns în București și mă bucur să fiu aici! Abia aștept aces nou sezon, cred că experiența mea dobândită jucând în Final4, cât și la Jocurile Olimpice, va ajuta echipa. Sunt încrezătoare în echipa noastră și abia aștept să joc pentru CSM București!”.

 Le urăm bun venit în familia noastră și ne dorim ca acest parteneriat să fie unul de succes și de lungă durată!

Stanleybet

D.ONJN 1280/29.06.2016

50 LEI fără depunere + 600 LEI la primele 3 depuneri

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu