CSMS Iasi – CFR Cluj, disputa de care pe care!

Mihalache-bucurie-csms-cfrcluj-cupaligii046

Vineri, de la ora 21:00, a doua partida din etapa cu numarul V, CSMS Iasi primeste vizita CFR-ului pe stadionul „Emil-Alexandrescu”. La ultima intalnire pe acest teren, clujenii s-au impus cu un neverosimil scor de forfeit.

 

sursa foto: ziaruldeiasi.ro

 

CSMS IASI

“Partidă foarte grea, jucăm cu o echipă ce a făcut opt puncte. E o echipă cu jucători foarte buni, însă noi avem dorinţă mare de victorie după eşecul de la Severin. Nu e un campionat echilibrat. Sunt 6-7 echipe care sunt la un nivel mult mai mare faţă de celelalte. Noi trebuie să luptăm mult pentru a anula diferenţele.”. a declarat Nicolo Napoli.

CSMS Iasi a suferit la Severin primul esec din campionat, 0-3. In ciuda scorului de forfeit inregistrat pe tabela, elevii lui Napoli au facut un joc acceptabil, ratand cateva oportunitati de a relansa partida. Fara Onduku, care are probleme vizita medicala, “studentii” au lasat o impresie buna in meciurile de pe teren propriu, CFR-ul fiind singura echipa care a reusit sa-i invinga pe “Emil-Alexandrescu” in ultimele zece partide. Tehnicianul iesenilor asteapta intariri in Copou, avand promisiunea conducerii ca ii vor aduce cate un jucator in fiecare compartiment.  Pe locul cinci in momentul de fata, in cazul unui succes, ar putea incheia etapa pe podium.

Echipa probabila(4-2-3-1): Grahovac – Voicu – Mihalache – Frasinescu – Tiganasu – Mitic – Gheorghe – Viveiros – Grigorie – Bole – Golubovic

 CFR CLUJ

“Ne aşteaptă o deplasare foarte dificilă, la un adevrsar bine organizat şi agresiv. Important este să rămânem cu picioarele pe pământ, să fim aceeaşi echipă muncitoare, umilă şi să ne vedem. Iaşi a început bine acest campionat, apoi au pierdut 3-0 la Pandurii, dar cred că ne va aştepta o partidă foarte dificilă”, spune tehnicianul feriviarilor, Francisc Dican.

Merg bine ardelenii in acest debut, in ciuda handicapului de 6 puncte cu care a inceput stagiunea, acestia au acumulat opt puncte in primele patru etape si ar fi ocupat pozitia a treia. Feroviarii nu exceleaza in deplasare, doar doua victorii in 2015, una dintre ele a fost cu CSMS Iasi, cealalta pe terenul celor de la Astra din luna aprilie. Francisc Dican poare sa fie omul bun la vremuri grele. Acesta a fost instalat pe banca CFR-ului ca interimar dupa plecarea lui Vasile Miriuta si iata-l ca a prins si noul sezon, chiar cu rezultate foarte bune. In partida cu Voluntari, Dican i-a debutat pe Claudiu Voiculet, reintors la Cluj dupa aventura ASA Tg Mures si atacantul camerunez, in varsta de 22 de ani, Steve Beleck.

Echipa probabila(4-2-3-1): Minca – Coelho – Larie – Tanc – Camora – Muresan – Petrucci – Lopes – Voiculet – Paun – Beleck

Ce putem paria?

Cu Napoli la carma, iesenii au reusit rezultate spectaculoase, insa marea majoritate a partidelor  de pe teren propriu s-au terminat cu mai putin de trei goluri. De partea cealalta, CFR-ul sufera la capitolul constanta cand evolueaza pe teren strain, in acest sezon vine dupa trei partide toate incheiate sub limita de trei goluri. Duelurile directe din ultimele doua sezoane ne indica faptul ca exista posibilitatea destul de mare sa avem cel putin o modificarea a tabelei.

Pont: 2-4 goluri (1,48) sau varianta pe speciale, CFR mai multe cornere. (1,80)

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu