CSU Craiova – Viitorul: Analiza si pont!

hqdefaultEtapa a VI-a le aduce fata-n fata pe CSU Craiova si Viitorul, de la ora 16:30, pe „Extensiv”. Meciul este transmis de DigiSport, DolceSport si Look Plus.

 

sursa foto: youtube.com

 

CSU CRAIOVA

Am învins Chiajna, urmează Viitorul. Avem nevoie de inspirație în fața porții adverse pentru că va fi un meci mult mai greu..”. Sorin Cartu, antrenorul CSU.

Moral bun pentru gazde, care au reusit sa sparga gheata si sa obtina prima victorie din acest sezon in fata publicului de pe “Extensiv”, 2-0, prin golurile marcate de Baluta si Zlatinski. Locul opt dupa cinci etape , CSU isi pune mari sperante ca aceasta victorie sa produca socul de care avea nevoie echipa si sa se apropie de performanta sezonului trecut, cand  au fost multe etape neinvinsi. 3-3 este golaverajul oltenilor, cinci dintre aceste goluri au fost marcate pe teren propriu.  Kay si Popov sunt indisponibili, cu toate ca bulgarul a evoluat cateva minute in partida cu Chiajna, acesta s-a resimtit si are nevoie de cel putin cateva zile de repaus.

Echipa probabila(4-2-3-1): Balgradean – Dumitras – Izvoranu – Acka – Vatajelu – Baluta – Mateiu – Zlatinski – Ferfelea – Bawab – Rocha  

VIITORUL C-TA

“Speram sa ne ridicam la nivelul clubului CSU, mergem sa jucam fotbal si de ce nu, sa castigam”, a spus Gheorghe Hagi, tehnicianul Viitorului.

Surpriza placuta a acestui inceput de sezon, sapte puncte dupa cinci partide si zero infrangeri. Gheorghe Hagi si echipa ne-au propus partide frumoase, goluri multe, insa prima victorie a venit abia etapa trecuta, cand Viitorul a invins ASA Tg. Mures cu 1-0, la Ovidiu, prin golul marcat de Florin Tanase dupa o pasa de geniu a celui mai bun mijlocas din tara, Cernat. Un meci la discretia constantenilor, ASA-ul avand prima mare ocazie in minutul 93 al partide. Al doilea atac din campionat, acestia dau si golgheterul campionatului, capitanul echipei, Florin Cernat  cu patru reusite, insa, acesta va absenta in partida cu CSU din cauza unei accidentari. Nici Tara nu va putea evolua in partida de miercuri, acesta se reface dupa o accidentare.

Echipa probabila(4-3-3): Ramniceanu – Hodorogea – Benzar – Mitre – Ganea – Filip – Nedelcu – Aganovic – Marin – Gavra – Tanase

 CONCLUZII:

De trei ori s-au intalnit cele doua pana acum, toate cele trei dispute terminandu-se la egalitate. CSU la al doilea meci consecutiv pe teren propru, ar putea profita de absenta  vioara intai a celor de la Viitorul, sa bifeze al doilea succes din actuala stagiune. Greu de pronosticat aceasta partida, datorita caldurii, se joaca la ora 16:30, a absentei lui Cernat. Mizam pe varianta cu goluri, credem ca ambele echipe sunt capabile sa marcheze cel putin un gol. PONT: 2-4 goluri (1,52)

(Saulea Iulian)

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

  1. Tecu Stefan

    Oare H2(1.5)nu are sanse de reusita?Astfel o victorie a Craiovei la nu mai mult de un gol diferenta ar fi in schema(pronosticul)propus de mine,iar o eventuala surpriza(x sau 2)pe care trebuie luata in seama pentru ca la pariuri orice-i posibil nu ne-ar lua prin surprindere.Cota la pronostic este insa mica,1.26.

Lasa un comentariu