Cu ochii pe „giganti”: Duminica joaca Barcelona si Real Madrid

Barcelona MessiBarcelona si Real Madrid continua razboiul de la distanta pentru sefia ierarhiei din La Liga! In etapa a 19-a, ultima a turului, ambele joaca „afara”, contra unor adversari net inferiori valoric, dar extrem de motivati sa lupte, pana la ultima suflare, pentru un rezultat pozitiv.

Getafe – Real Madrid
Ora 13:00, Digi Sport 1
Pont: 2 si peste 2.5 goluri, cota 1.60

Dupa calificarea in sferturile de finala ale cupei Spaniei, Getafe are un moral bun. Poate este chiar singurul capitol la care sta putin mai bine decat rivala, dupa cum stim, eliminata de Atletico din aceeasi intrecere. In campionat insa lucurile nu sunt la fel de roz.  „Albastrii” se situeaza pe pozitia 14 a clasamentului, iar in ultimele 8 meciuri de campionat,  nu au izbutit niciun succes. Gazdele trec si printr-o perioada de acomodare cu antrenorul, dupa ce Cosmin Contra a plecat de la echipa, fiind inlocuit de Quique Flores.

Real Madrid mai are doar un obiectiv intern, insa ce obiectiv! Madrilenii lupta, in primul rand cu Barcelona, pentru un nou titlu.  obiectiv pe plan intern fiind cucerirea trofeului de campioana. Desi in jocul „albilor” s-a observat o usoara scadere in starul acestui an, pare totusi greu de crezut CR7, Bale si compania se vor incurca in acest mic derby al capitalei.  Un eventual succes ar fi al 3-lea consecutiv al „galacticilor” in jocurile directe. In toate acestea, Real Madrid a reusit de una singura sa „rezolve” si pariul over 2.5 goluri.

Getafe: Codina; Valera, Naldo, Velázquez, Roberto Lago; Pedro León, Sammir, Juan Rodríguez, Hinestroza; Diego Castro, Álvaro.

Real Madrid: Casillas; Arbeloa, Pepe, Varane, Marcelo; Isco, Kroos, James Rodríguez; Bale, Benzema,  Cr.Ronaldo.

Deportivo – Barcelona
Ora 20:00, Digi Sport 1
Pont: 2 si peste 2.5 goluri, cota 1.60

De la ora 20:00, incepe spectacolul pe Riazor.  Barcelona vine setata pe o victorie care sa o mentina in trena liderului.

Deportivo are un sezon slab spre dezastruos. Din nou, gruparea din La Coruna este foarte aproape de zona retrogradarii si multi oameni din fotbal spun ca poate incepe o noua era „yo-yo”, un dus-intors intre primele doua ligi. A mai fost numita si echipa-lift, dupa parcursul dintre 1957 si 1973, cand retrograda dupa fiecare sezon de Primera si promova, dupa fiecare stagiune de Segunda :).

Revenind la ce zilele noastre, sa spuneam ca Depor nu o duce deloc bine in campionat. In cele 18 meciuri disputate, echipa a obtinut doar 4 victorii, 8 dintre partide terminandu-le nedecis. Foarte putine reusite, doar 14, insa 27 de goluri inacasate.

Luis Enrique este constient ca orice pas gresit, il poate costa. Nu va menaja niciun jucator pentru deplasarea din aceasta runda, trimitand pe teren cea mai buna echipa. Aceasta chiar daca  la doar 3 zile distanta, urmeaza o partida grea cu Atletico Madrid in cupa.
In ultimele 10 meciuri, Barcelona a primit doar 9 goluri. A inscris in schimb de 37 de ori. Ne asteptam sa repete o astfel de evolutie si pe El Riazor!

Deportivo la Coruna:Fabricio; Luisinho, Sidnel, Lopo, Juanfran; Juan Dominguez, Bergantinos, Jose Rodriguez; Cavaleiro, Cuenca, Oriol Riera.

Barcelona:Bravo; Jordi Alba, Mascherano, Pique, Dani Alves; Iniesta, Busquets, Rakitic; Neymar, Suarez, Messi.

 

(Dragan Cristian)

 

Chievo Verona – ACF Fiorentina : Obiective diferite

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu