Cu ochii pe Rosenborg: Dubla cupa – campionat, inainte de turul cu Steaua!

Rosenborg sursa foto www.arenascore.netCele doua se vor infrunta in play-off-ul Europa League, cu o prima mansa programata joia viitoare, la Bucuresti. Pana la turul cu Steaua, Rosenborg va juca alte doua partide.

Astazi, ora 20:35
vs Mjondalen, acasa,  in NM Cup

In disputa de cupa de astazi, Rosenborg porneste favorita foarte clara.  Un eventual succes impotriva colegei de prim esalon, ar fi al 9-lea consecutiv in „oficiale” pentru gruparea din Trondheim. La polul opus, Mjondalem are un singur succes in ultimele 9 partide si 4 esecuri, plus o remiza, in precedentele 5. Rosenborg are si o revansa de luat in fata adversarei din aceasta faza a cupei, contra careia a bifat, in turul stagiunii de prima liga, unul din ele doar 2 esecuri inregistrate in 19 etape!

Duminica, ora 19:00
vs Valerenga, acasa, in campionat

Un adversar mai puternic , insa cam atat. Rosenborg este favorita certa si a jocului de duminica, chiar daca Valerenga este actualmente a 3-a clasata in ierarhie. O eventuala victorie repurtata de gazde ar fi a 15 in 20 de etape de Tippeligaen si a 7-lea in 10 partide acasa. La Trondheim nu a mai pierdut in campionat din mai 2014! De remarcat ca in fata Valerengai, Rosenborg e fara infrangere de 8 meciuri, serie in care a adunat 5 victorii!


Steaua, favorita in mansa tur cu Rosenborg! Sansa a doua pentru Astra!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu