Cu visteria plina, West Ham iese la cumparaturi: Tintele de top ale „ciocanarilor”!

Gruparea londoneza a vandut 50 000 de abonamente pentru sezonul urmator de Premier League, primul in care formatia va evolua pe Stadionul Olimpic din Londra. Mutarea pe arena cu o capacitate de 60 000 de locuri a generat deja profituri impresionante pentru West Ham, care pregateste, in aceasta vara,  o campanie de achizitii pe masura.

Potrivit presei britanice, primul pe lista antrenorului croat Slovan Bilic este Theo Walcott. Revenit dupa o noua accidentare ce l-a tinut destula vreme departe de gazon, Walcott nu a reusit sa se impuna in primul 11 al lui Arsenal, fiind acum tentat sa dea curs unei noi oferte. Chelsea este pe fir, dar nici la gruparea de pe Stamford Bridge nu i-ar fi usor sa se impuna ca titular. In aceasta situatie, internationalul englez in varsta de 27 de ani n-ar refuza o oferta de la West Ham, mai ales ca gruparea din estul Londrei i-ar indeplini si cerintele financiare. Pentru despartirea de Walcott, Arsenal solicita 20 de milioane de lire sterline.

MarseilleO alta mutare pe care Bilic si-o doreste, il are in prim plan pe Michy Batshuayi. Marseille cere cel putin 24 de milioane de lire sterline in schimbul varfului de 22 de ani, suma considerata acceptabila de conducatorii clubului londonez. Nu este, insa, singura oferta, iar OM, convinsa ca poate obtine chiar o suma mai buna pe Batshuayi, nu grabeste parafarea afacerii.

Daca cele doua cluburi nu se vor intelege, West Ham se va reorienta catre Benteke. Adus de Liverpool vara trecuta de la Aston Villa, pe 32.5 milioane de euro, atacantul a dezamagit pe Anfield. De asemenea, jucatorul este considerat de Klopp incompatibil cu pretentiile clubului. Presa din insula anunta ca West Ham va demara negocierile pentru Benteke imediat dupa finisul stagiunii din EPL, suma propusa in schimbul belgianului fiind de peste 20 de milioane de lire sterline.


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu