Cum se prezintă şansele României dupa remiza cu Ungaria: Trebuie să fim atenţi!

România a rămas neînvinsă în grupa F a preliminariilor pentru Euro, dupa egalul alb înregistrat aseară, pe terenul Ungariei.

Un rezultat pozitiv, ce menţie naţionala noastra, evident mai bună în disputa de la Budapesta, cu şanse foarte mari de calificare la turneul continental. În acelaşi timp, un 0-0 ce ascute bătălia pentru primele două locuri ale grupei şi o detronează pe România din postura de lider, preluată acum de Irlanda de Nord. .

Ne calculam şansele

Exceptând acesta predarea a locului 1 către nord-irlandezi, învingători aseară în Insulele Feroe, prea multe nu s-au schimbat în ceea ce o priveşte pe România şi şansele de accedere la Euro. Trebuie totuşi să fim foarte atenţi în ceea ce priveşte meciurile urmatoare.

Urmează confruntarea cu Grecia, una în care avem mare, mare nevoie de o victorie. Cu 3 puncte câştigate luni, ne simplificam extrem de mult calculele, mai ales daca, în aceeaşi zi,  la Belfast, Ungaria nu se impune în faţa naţionalei lui O’Neill. Am ajunge la 18 puncte, suficiente pentru o califare. În plus, zestrea ar putea fi completată prin alte puncte cucerite în ultima dubla a campaniei, cu Finalda şţi Insulele Feroe.

Nici egalul cu grecii n-ar fi o chiar o catastrofa, mai ales în condiţiile unui final de campanie ceva mai uşor decât al rivalelor. În aceasta situaţie însă, pentru a ne consolida sau macar apara clasarea pe poziţiile 1-2, devine imperios necesar ca Ungaria sa nu caştige pe terenul nord-irlandezilor! De altfel, de acum va trebui sa evitam sa terminam la egalitate de puncte cu maghiarii, ce ne-au luat faţa în ceea ce priveşte rezultatele din directe.

CLASAMENTUL DUPA ETAPA A 7-A

1. Irlanda de Nord  glv. 11-5  16 puncte
2. Romania 7-1  15p
3. Ungaria 5-3  12p
4. Finlanda 6-8  7p
5. Ins. Feroe  5-11  6p
6. Grecia  2-8  2p

PROGRAM

7 septembrie
România – Grecia
Irlanda de Nord – Ungaria
Finlanda – Feroe

8 octombrie România – Finlanda
11 octombrie Feroe – România


 

 


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu