Cum vad bookmakerii revenirea lui Reghe la Steaua: La fel de greu si cu Craiova!

Bomba noptii e pe cale sa se confirma. Secunzii lui Reghecampf au ajuns deja in cantonamentul Stelei si vor fi urmati in decursul zilei de tehnhicianul de care se leaga ultimele mari performante europene ale ros-albastrilor.

Primul meci al lui Reghecampf in noul mandat va fi, teoretic, cel de duminica, impotriva Craiovei. Fanii asteapta un succes, care sa mai linisteasca apele in ceea ce priveste prezenta campioanei en-titre in topul 6 al ierarhiei.

Am fost curiosi sa vedem cum au reactionat bookmakerii la vestea-soc si care au fost „masurile” luate de acestia, premergator derby-ului de duminica. Reactiile au intarziat insa sa apara, iar mai mult, cotele oferite Stelei pentru un succes cu Craiova sunt acum in crestere la mai toate agentiile online importante. Momentan, cotatiile sunt mai degraba influentate de remiza formatiei in disputa cu ASA Tg.Mures, al 3-lea meci consecutiv fara victorie pentru Stanciu & co. Totusi,  imediat ce mutarea se va oficializa, iar Reghecampf va prelua din nou fraiele echipei, este de asteptat ca pentru pariul 1 solist cotele sa sufere scaderi semnificative.

1.58 este acum cota oferita de NetBet pentru un succes al Stelei. Contand pentru etapa a 21-a din Liga 1, Partida Steaua – Craiova se va disputa duminica seara, incepand cu ora 20:30.

INFO: De la revenire Craiovei in prima liga, cele doua s-au infruntat in 4 ocazii. Steaua a contabilizat 3 victorii si o remiza. In tur, la Craiova s-a impus cu 2-1.

BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu