Cum vezi tu topul 6, la finalul sezonului regulat din Liga 1?

In Liga 1 am ajuns la etapa a 8-a si chiar daca mai e cale lunga pana la capatului sezonului de Liga 1, tinem cont de faptul ca in doar cateva saptamani, turul acestei stagiuni cu doar 14 echipe, va lua sfarsit. 

Bataliile sunt dure si se duc pe toate fronturile, principala tinta fiind un finish al stagiunii in topul 6, cel care permite accederea in play-off, catre pozitiile ce vor ultimele asalturi pentru titlu si calificarea in cupele europene.

Favoritele

Avem deja o serie de certitudini in ceea ce priveste gruparile cu sanse reale de a incheia campionatul de la locul 6 in sus. Evident, in primul rand vorbim de Astra, poate cea mai in forma echipa romaneasca a momentului. Giurgiuvenii conduc ierarhia interna, asta in ciuda unui program incarcat de meciurile europene, in care rezultatele bifate sunt de asemenea de exceptie.

Dinamo este foarte bine omogenizata in acest campionat, in care „cainii” sunt pana in acest moment, neinvinsi. Rednic se face „vinovat” de parcursul si evolutiile echipei, un new Dinamo cu adevarat la asteptarile fanilor.

Steaua este si va ramane una dintre protagonistele sezonului. Interesante de urmarit urmatoarele prestatii ale echipei, dupa ce trupa lui Radoi, convins de patronului Gigi Becali sa ramana la carma, a obtinut o victorie mare si muncita, in fief-ul Craiovei.

Tg.Mures nu mai are forta din sezonul trecut, dar chiar si asa ocupa actualmente o pozitie in top 6. Ca si in cazul lui Dinamo, un merit deosebit pentru aceasta clasare, o are cel ce sta la timona echipei, antrenorul Vasile Miriuta.

Viitorul este supriza extrem de placuta a startului de sezon, mai ales ca, alaturi de Dinamo, este singura echipa neinvinsa in acest campionat. De asteptat ca Viitorul sa continuie pe aceasta linie! Argumentele sunt Hagi si mixul excelent de jucatori tineri, dar foarte talentati si fotbalisti cu o mare experienta, realizat de „rege” la clubul  pe care patroneaza.

Candidatele

Pandurii se afla pe lista candidatelor la o clasare finala in top 6. Gorjenii au un lot bun, dar din pacate, evolutii  inconstante. CFR Cluj a pornit in tromba, recuperandu-se deja cele 6 pucnte cu care a fost penalizata. Daca le-ar fi avut si pe acelea, acum clujenii s-ar fi clasat pe pozitiile 6-7. Cu liniste, in primul rand financiara, CFR poate ataca topul clasamentului.
CSU Craiova dezamageste. Pare foarte departe acea serie incredibila de meciuri fara infrangere, din sezonul 2014/2015.
Iasul joaca bine, dar si cu gandul la rezultat si obiectiv. Iar in cazul trupei din dealul Copoului, acesta nu este neaparat clasarea in primele 6, ci mai exact o stagiune fara griji si stres pe final.
Si Botosaniul si-ar dori sa fie inscrisa pe lista candidatelor la primele 6 pozitii, insa in ciuda transferurilor din vara, trupa moldava s-a comportat slab si foarte slab pana la acest mijloc al turului Ligii 1.

Tu cum vezi clasametul final al sezonului regulat? Dupa noi, va arata cam in acest fel:

1. Astra
2. Steaua
3. Dinamo
4. Viitorul
5/6. ASA/Pandurii/ CFR


Djungarden – Hammarby: E momentul revansei!


 

 

Cum vezi tu topul 6, la finalul sezonului regulat din Liga 1?
Cum vezi tu topul 6, la finalul sezonului regulat din Liga 1?


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu