Cunoastem sferturile de finala ale Copei America – Iata aici programul

Copa-America-2015-Live-Streaming-Broadcasting-Channels-Live-Scores-Online-TV-FreeFaza grupelor s-a incheiat, acum lucrurile devin serioase, iar sferturile de finala ale Copei America anunta meciuri la care cu siguranta nu va lipsi spectacolul.

GRUPA A (Chile si Bolivia)

■ Grupa A a fost castigata de Chile, probabil cea mai in masura sa castige trofeul, fiind echipa cu cel mai bun joc, motivati si de faptul ca se desfasoara in tara natala, iar cucerirea primului trofeu din istorie chiar pe taram chilian ar fi ceva special pentru Sanchez si compania. In cele 3 meciuri disputate pana acum, „minerii” au inscris nu mai putin de 10 goluri, jumatate dintre ele in poarta Boliviei.

■ Bolivia a surprins in acest an, fiind calificati inca dupa cel de-al doilea meci, dupa ce au invins nationala Ecuadorului cu scorul de 3-2. In ultima etapa a grupelor s-a simtit relaxarea in jocul bolivienilor, fiind demolati de Chile, infrangere ce le-a picat bine in cele din urma, evitand nationala Uruguay-ului in sferturi.

GRUPA B (Argentina, Paraguay si Uruguay)

■ Cum era de asteptat, Argentina a terminat grupa pe locul 1, obtinand 7 puncte, cu doua victorii la scor minim impotriva Jamaicai si Uruguay-ului si un egal in primul meci cu Paraguay. In ciuda clasarii bune, nationala condusa de Tata Martino nu a iesit in evidenta, jocul prestat lasand un gust amar in randul fanilor, mai ales ca selectionerul dispune de jucatori precum Messi, Di Maria, Aguero sau Pastore, iar lista poate sa continue.

■ Paraguay, finalista ultimei editii, a fost probabil cea mai ambitioasa echipa a grupei B, pornind ca „favorita” la locul 3, formatia „albirroja” a terminat neinvinsa, obtinand un egal in ultimele minute in primul meci in fata Argentinei, urmat de o victorie impotriva Jamaicai, incheiat cu o remiza in ultima partida contra Uruguay-ului, reusind astfel o calificare de pe locul 2.

■ Uruguay, detinatoarea titlului si cea mai titrata nationala din istoria competitiei, a reusit o calificare chinuita, in urma unor rezultate modeste. Absenta lui Suarez a cantarit mult in jocul „celestilor”, Cavani fiind invizibil in cele 3 meciuri, fanii punandu-si sperante in varful lui PSG.

 

GRUPA C (Brazilia, Peru, Columbia)

■ Brazilia a avut un parcurs greoi in startul competitiei, in prima partida impotriva nationalei din Peru primind gol in minutul 3, iar doua minute mai tarziu Neymar a iesit la rampa si a egalat printr-o lovitura de cap. In ultimele minute ale meciului, tot Neymar a fost cel care a contribuit la golul lui Douglas Costa, pasandu-i perfect jucatorului legitimat la Sahtior Donetsk. In cel de-al doilea meci, jocul brazilienilor a fost unul slab, iar la finalul celor 90 de minute, „selecao” a primit o lovitura grea, Neymar fiind eliminat in urma unei incaierari. In ultimul meci, impotriva peruvienilor, Dunga a aratat ca poate castiga un meci si fara jucatorul cheie, improvizand un prim 11, jucatori ca Coutinho sau Robinho fiind trecuti pe foaia de joc, cel din urma reusind un joc excelent, in ciuda varstei.

■ Nimeni nu s-ar fi gandit ca dintr-o grupa din care fac parte Brazilia si Columbia, Peru va reusi sa termine pe locul 2. Cu un egal cu Columbia, o victorie cu Venezuela si o infrangere dramatica in ultimele minute in fata Braziliei, echipa antrenata de Ricardo Gareca a reusit imposibilul. Pentru Peru este a 7-a calificare consecutiva in sferuri, unde va intalni Bolivia, echipa accesibila, iar cu un rezultat bun, ar putea obtine a doua calificare consecutiva in faza semifinalelor.

■ Dupa ce la mondialul de anul trecut Columbia a impresionat, reusind sa atinga sferturile de finala, la Copa America lucrurile stau altfel. Baietii lui Jose Pekerman au reusit sa invinga Brazilia, fiind invinsi de Venezuela, remizand cu Peru, de unde se observa ca au probleme cu echipele mici, care practica un joc defensiv. In cele din urma, columbienii au stat la mana jocului dintre Brazilia si Venezuela, remiza fiind cea care i-ar fi tinut departe de competitie.

 

In sferturi ne asteapta meciuri interesante ce merita vizionate, cele mai interesante dintre ele fiind Argentina-Columbia si Chile-Uruguay, practic doua dintre favoritele la castigarea trofeului vor fi eliminate.

Iata si programul meciurilor:

➀ Chile – Uruguay : Joi, 25 iunie, ora 02:30

➁ Bolivia – Peru : Vineri, 26 iunie, ora 02:30

➂ Argentina – Columbia : Sambata, 27 iunie, ora 02:30

➃ Brazilia – Paraguay : Duminica, 28 iunie, ora 00:30

In semifinale putem avea un „clasic” Argentina-Brazilia, asta doar in cazul in care cele doua se vor impune in fata Columbiei, respectiv in fata Paraguay-ului. De asemenea tara gazda pare sa aiba un parcurs usor, in caz ca va trece de Uruguay, Chile ar putea intalni Peru sau Bolivia, pe cea din urma umilind-o in grupe cu scorul de 5-0.

Iata cum cum ar arata semifinalele:

➀ Chile/Uruguay – Bolivia/Peru : 30 iunie, ora 02:30

➁ Argentina/Columbia – Brazilia/Paraguay : 31 iunie, ora 02:30

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu