Cupa Africii, grupa D: Clasament realizat după…alfabet! :)

Cupa AfriciiSituaţie incredibila în grupa D de la Cupa Africii! Inainte ultimelor jocuri, cele 4 nationale sunt pe acelaşi loc, practic, în acest moment, formaţiile fiind aşezate in clasament dupa…alfabet. Aceasta pentru că toate confruntarile disputate pana in prezent, s-au incheiat cu acelasi scor de 1-1!

Cupa Africii, grupa D: Clasament

Camerun – 2 meciuri, 2 remize, golaveraj 2-2
Coasta de Fildeş – 2 meciuri, 2 remize, golaveraj 2-2
Guinea – 2 meciuri, 2 remize, golaveraj 2-2
Mali – 2 meciuri, 2 remize, golaveraj 2-2

Cupa Africii, grupa D: Etapa finala

Astazi se vor juca ultimele meciuri ale fazei. Evident, învingatoarele vor face pasul catre faza urmatoare. Dar ce se va intampla daca, inca o data, ambele dueluri se vor incheia cu acelasi scor? In acest caz, pentru ca nu exista un alt criteriu de departajare, calificatele vor fi decise dupa tragerea la sorti. Evident, daca asistam la „X-uri”, dar nu si la scoruri identice, departajarea se va face in functie de golaveraj.

Cupa Africii, grupa D: CAMERUN – COASTA DE FILDES

E greu de inteles comportarea unei nationale precum cea ivoriana, in cadrul intrecerii din acest an. Desi dispun de un lot in care se regasesc cativa dintre cei mai buni jucatori ai lumii, „elefantii” n-au reusit mare lucru pana in prezent. Mai mult, atat cu Guinea, cat si cu Mali, au smuls cate un punct pe final,  dupa ce au fost condusi!

Camerunezii au dat dovada de ceva mai multa implicare. Mai mult, au avut si putin ghinion in partida cu Mali, fiind egalati cu 6 minute inainte de final. Cert este ca sunt indragostiti de aceste rezultate de egalitate! Cu X-ul din confruntarea cu Guinea, au ajuns la 5 egaluri consecutive, serie deschisa cu un 0-0 contra Coastei de Fildeş, in preliminariile competitiei!

Echipele probabile:

Camerun (4-2-3-1): Ondoa – Oyongo, Chedjou, N’Kolou, Bedimo – Mbia, Loe – Moukandjo, Salli, Choupo-Moting – Aboubakar
Coasta de Fildes (4-2-3-1): Gbohouo – Aurier, Bailly, K. Toure – Die, Tiote – Kalou, Y. Toure, Gradel – Bony

Cupa Africii, grupa D: GUINEA – MALI

Echilibru valoric, intr-un meci deschis oricarui rezultat. Mali a smuls in-extremis o remiza cu Camerunul, dar in jocul contra Coastei de Fildes, a fost egalata in minutul 87!  Guinea a obtinut rezultate oarecum peste asteptari, mai ales ca, inainte de startul intrecerii, fusese invinsa fara drept de apel intr-un amicalul cu Senegalul, scor 2-5.

In ambele tabere se remarca jucatori cu carti de vizita importante in Europa. Mali mizeaza in continuare pe Seydou Keita, insa pe langa veteranul de la Roma, ii mai putem evidentia pe Maiga, Sigamary Diarra, Bakary Sako sau Mustapha Yatabare.
Mohamed Yattara (Lyon), Ibrahima Traore (Gladbach), Kevin Constant (Trabzon), Ibrahima Conte (Anderlecht) sau tanarul Naby Keita (RB Salzburg) sunt cativa dintre jucatorii importanti ai Guineii. Nu-l uitam pe Florentin Pogba (St.Etienne), incert insa pentru acest meci.

Echipele probabile

Guinea (4-3-3): Yattara – Sylla, Camara, Cisse, Sankoh – Kaita, Fofana, Constant – Conte, M.Yattara, Traore
Mali (4-3-3): Sounmbeyla Diakite –  Drissa Diakite, Coulibaly, Wague, Tamboura – Keita, Sylla, N’Diaye – Sombou Yatabare, Mustapha Yatabare, Sako

Ambele partide vor incepe la ora 20:00. Meciul Camerun – Coasta de Fildes va fi televizat pe Eurosport, in timp ce duelul Guinea – Mali va fi transmis de Eurosport 2.


 

Cupa Olandei: Astazi aflam ultimele doua semifinaliste!

 

 

 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu