Cupa Davis: Tecau, Mergea & co., ataca Grupa Mondiala! Vezi cu cine jucam in martie la Bucuresti!

Conform site-ului Federatiei Romane de Tenis, echipa de Cupa Davis a Romaniei va întalni, pe teren propriu, caștigatoarea dintre Lituania și Slovenia, în primul tur al Grupei I din Zona Euro/Africana, în urma tragerii la sorti care a avut loc la Santiago de Chile. Partida va avea loc în perioada 4-6 martie 2016.

Sursa foto : www.prosport.ro

Conform aceleeasi surse, Lituania și Slovenia vor juca meciul de baraj pentru menținerea în Grupa I, în intervalul 30 octombrie – 1 noiembrie, în Slovenia.

Confruntarile din primul tur al ediţiei 2016 a Cupei Davis vor avea loc în intervalul 4-6 martie, iar in cazul in care Tecau, Mergea & co. vor trece de Lituania sau Slovenia, vor intalni Spania ( care are „bye” în runda inaugurală ), în turul al doilea al Grupei I, partida care va avea loc în perioada 15-17 iulie 2016, tot în România.

Cel mai bun tenisman lituanian în clasamentul ATP la simplu este Ricardas Berankis ( locul 72 ), urmat de Laurynas Grigelis ( 256 ) şi Lukas Mugevicius ( 622 ). Cel mai bun jucător sloven al momentului este Blaz Rola – 139 ATP, Blaz Kavcic se află pe pozitia a 162 a, iar Greg Zemlja pe locul 200.

In 2015, naționala „tricolora” a invins Israelul cu 5-0 la Sibiu, în primul tur al Grupei I, și a pierdut în fata Slovaciei, scor 3-2, la Mamaia, ratand astfel barajul pentru Grupa Mondiala.


Halep si Niculescu, la un pas de semifinalele WTA Guangzhou: Ambele joaca astazi!


Cupa Romaniei: Steaua si Dinamo intra in actiune!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu