SENZATIONAL: SCM Craiova a castigat Cupa EHF!

SCM Craiova

SCM Craiova a castigat Cupa EHF, recuperand in mod senzational diferenta de patru goluri de dupa mansa tur.


SCM Craiova a castigat Cupa EHF!

SCM Craiova s-a impus pe teren propriu cu 30-25 impotriva Vipers Kristiansand. In meciul tur al finalei, echipa norvegiana castigase cu 26-22.

Sportivele romane au inceput meciul cu mult calm, marcand de trei ori fara ca adversarele sa reuseasca vreun gol. Jocul s-a echilibrat pentru o perioada a primei reprize, dar in a doua parte a acesteia Craiova s-a distantat la opt goluri diferenta, pentru ca la pauza scorul sa fie de 19-12.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Oltencele au mentinut diferenta in prima parte a reprizei secunde, dar nu au incheiat meciul fara emotii. In ultimul minut Craiova a trimis de doua ori in bara, iar norvegiencele au avut sanse de contraatac. Dumanska a salvat in doua randuri dupa situatii de 1 la 1 cu adversarele.

Pariuri1x2 te-a pregatit pentru meciul de la Craiova. Daca victoria oltencelor a venit dupa un final cu ceva suspans, pontul nostru a fost castigator fara nici un fel de emotii.

Maine CSM Bucuresti joaca in turneul Final 4, din Champions League. Urmareste Pariuri1x2 pentru ponturile noastre inaintea partidei din semifinala, cu Gyor.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu