Cupa Mondiala: Stim primele doua semifinaliste! Iata primele cote!

cupa mondiala

Vineri au avut loc primele doua partide din sferturile de finala la Cupa Mondiala! Echipele europene s-au impus si trofeul ramane pe „batranul continent” si dupa aceasta editie!


Uruguay si Brazilia parasesc turneul din Rusia

In prima partida a zilei, Franta a reusit sa marcheze cate un gol in fiecare dintre cele doua reprize. Varane a marcat inainte de pauza, pentru ca Griezmann sa semneze golul desprinderii. Fara Edinson Cavani pe teren, Uruguay nu a reusit sa ii puna suficiente probleme lui Hugo Lloris. Astfel francezii s-au calificat in semifinala, unde va intalni Belgia.

„Diavolii rosii” au marcat de doua ori in primele 31 de minute ale confruntarii cu Brazilia. Prima reusita a venit dupa mai putin de un sfert de ora. In urma unui corner, Fernandinho a trimis mingea in propia poarta. Kevin De Bruyne a marcat pentru 2-0. Sud-americanii au reusit sa reduca din diferenta prin golul lui Renato Augusto, din minutul 76. Belgienii au rezistat presiunii, asigurandu-si biletele pentru semifinala de la Sankt Petersburg. Partida urmeaza a se disputa marti, 10 iulie.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Franta, favorita la calificarea in ultimul act

cupa mondialaUnibet a publicat primele cote pentru confruntarea din semifinala. Franta are prima sansa la o victorie in timpul regulamentar, cu o cota de 2.50. Victoria Belgiei are o cota de 3.10, usor mai mica decat cota oferita pentru o remiza, 3.15.

Eliminarea Uruguayului si a Braziliei lasa in competitie sase echipe, toate din Europa. Astfel, trofeul va ramane pe „batranul continent”.

Francezii sunt favoriti si la castigarea turneului, cu o cota de 3.00. Belgia are cota 3.50 pentru a se impune, in timp ce Anglia, cea mai bine cotata echipa din cealalta jumatate a tabloului, are cota 5.00.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 1


Lasa un comentariu