Cupa Mondiala: Franta si Croatia lupta pentru trofeu! Belgia infrunta Anglia pentru locul 3! Vezi cotele finalelor!

cupa mondiala

Miercuri seara, pe Luzhniki Arena, Croatia a reusit sa se califice in finala Cupei Mondiale, unde va intalni Franta. Anglia se va lupta cu Belgia pentru a treia pozitie.


Franta are prima sansa la castigarea turneului

Anglia a inceput bine partida de la Moscova, Kieran Trippier marcand dintr-o lovitura libera inca din minutul 5 al partidei. Croatii au reusit sa isi impuna jocul, in special in a doua repriza, iar insistenta lor a dat roade. Perisic a readus egalitatea pe tabela in minutul 68, pentru ca patru minute mai tarziu tot el sa trimita un balon in bara. A fost nevoie de prelungiri pentru a vedea o noua reusita. De aceasta data Mario Mandzukic marca. Englezii nu au reusit sa isi mai creeze alte sanse de gol, iar Croatia s-a calificat in prima ei finala de Cupa Mondiala.

Duminica seara, Croatia va infrunta Franta in finala mare. Finalista de la Euro 2016 are prima sansa la castigarea trofeului, cu o cota de 1.48 la Unibet. Dupa ce au luptat timp de mai bine de 360 de minute pe parcursul ultimelor trei partide, croatii vor da totul pentru a profita de aceasta sansa. Puteti paria pe ei sa devina noii campioni mondiali, la o cota de 2.75.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Lukaku si Kane se vor infrunta in finala mica

Englezii au obtinut cel mai bun rezultat la un turneu final din 1990 incoace, dar nu se vor lupta decat pentru locul 3. In finala mica, ce se va disputa sambata seara, ei ii infrunta pe belgieni.

„Diavolii rosii” sunt favoriti la castigarea medaliilor de bronz, cu o cota de 1.65. Anglia are cota 2.25 pentru  castiga partida.

Dupa ce situatia Romelu Lukaku si Harry Kane nu au reusit sa inscrie in semifinale, situatia din clasamentul golgheterilor a ramas aproape neschimbata. Englezul are sase reusite, cu doua mai multe decat atacantul belgian. Astfel, Kane are cota 1.05 sa castige Gheata de Aur, in timp ce atacantul lui Manchester United are cota 23.00.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 1


Lasa un comentariu