Cupa Mondiala: Spectacolul sud-american se poate vedea online! Nu rata meciurile nationalelor lui Messi, Neymar si Suarez!

logo cupa mondiala rusia 2018 romania

Cele mai tari partide din calificarile din America de Sud pentru Cupa Mondiala pot fi urmatite si online. Iata evenimentele ce tin capul de afis zilele acestea.


Brazilia si Argentina lupta pentru calificarea la Cupa Mondiala

Lidera in calificarile din America de Sud, Brazilia viziteaza in runda a 13-a Uruguayul. Nationala lui Suarez este pe locul secund in acest moment, la patru puncte distanta de adversara de joi noapte. Meciul poate fi urmarit pe Unibet TV de la ora 01:00. Oaspetii vor incerca sa obtina a saptea victorie consecutiva si sa se desprinda decisiv la varful clasamentului.

Un alt meci tare se joaca tot joi noapte, de la 01:30. Messi si conationalii sai primesc vizita echipei care i-a invins in finala Copei America. Argentina si Chile sunt vecine in clasament, oaspetii ocupand locul patru, cu un punct in plus. Argentina este in pericol de a pierde si pozitia a cincea in clasament in cazul in care nu reuseste sa ia cele trei puncte.

unibet tv


Daca inca nu ai plasat niciodata un pariu de pe mobil pe Unibet, ai sansa sa incepi cu „dreptul”, iar primul tau pariu de pe mobil – in cazul in care este pierzator, este rambursat integral in limita a 50 RON! Astfel, indiferent ce se intampla in teren, tu poti fi linistit!

In noaptea dintre vineri spre sambata, puteti urmari cu ajutorul platformei Unibet TV si partida dintre Trinidad Tobago si Panama. Ele se intalnesc de la ora 01:00, intr-un meci din calificarile la Cupa Mondiala din zona Americii de Nord, Centrale si a Caraibelor. Echipa gazda este in cautarea primei victorii din turul 5 al calificarilor, dupa ce a pierdut cu Costa Rica si Honduras. Panama este inca neinvinsa, reusind pana acum sa invinga Honduras si sa castige un punct important in partida cu Mexic.

unibet tv 2



Platforma Unibet TV transmite multe alte evenimente de top. Pentru a urmari GRATUIT aceste meciuri pe PC, tableta sau telefon, deschide un cont la unibet, cu un click aici.
unibet tv
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu