Cupa Mondiala: Spania si Portugalia sunt in optimi! Vezi cotele meciurilor lor!

cupa mondiala

Luni s-au disputat ultimele meciuri din Grupele A si B de la Cupa Mondiala! Clasamentele finale au decis primele doua confruntari din optimi! Casele de pariuri ofera cotele!


Uruguay si Spania castiga Grupele A si respectiv B

Rusia a facut doua partide entuziasmante, in care a reusit sa inscrie de opt ori si sa ia toate cele sase puncte. Reprezentativa gazdelor nu s-a mai ridicat la aceeasi inaltime si in al treilea meci din grupa, pierzand in fata Uruguay-ului, cu 3-0 si cedand prima pozitie in clasament.

Spania a reusit doar o remiza norocoasa cu Maroc, defensiva iberica facand greseli costisitoare. Echipa condusa de Fernando Hierro a reusit totusi sa incheie pe primul loc in Grupa B, dupa ce Portugalia a incheiat la egalitate partida cu Iran.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Disputa echilibrata intre Portugalia si Uruguay; Spania favorita

Primul meci din faza optimilor are loc sambata, 30 iunie, de la ora 21:00. Uruguay va intalni Portugalia, iar casa de pariuri Unibet anticipeaza o disputa extrem de echilibrata. O victorie in timpul regulamentar a oricareia dintre cele doua are cota 2.80, remiza fiind cotata la 2.95. pentru calificarea in runda urmatoare exista o usoara diferenta intre cele doua echipe. Lusitanii au cota 1.87, in timp ce pe sud-americani puteti paria la cota 1.90.

Meciul dintre Spania si Rusia se joaca in ziua urmatoare, pe 1 iulie, de la ora 17:00. Tara gazda are cota 3.50 la calificare, in timp ce pentru victoria Spaniei in timpul regulamentar, Unibet a stabilit cota la 1.60.


A FOST LANSAT CEL MAI MODERN SITE DEDICAT CUPEI MONDIALE:
ȘTIRI, INFORMAȚII, ANALIZE, STATISTICI SI PARIURI – TOTUL AICI!

cupa mondiala

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu