Cupa Mondiala: Cum ar arata optimile dupa primele doua runde din grupe?

Cupa Mondiala

La Cupa Mondiala din Rusia, luni se disputa primele partide a celei de-a treia etape din faza grupelor. Turneul ne-a adus cateva surprize. Aruncam o privire asupra modului in care ar arata optimile competitiei avand in vedere clasamentul dupa primele doua runde.

Tabloul fazei eliminatorii pentru Cupa Mondiala este deja stabilit, asa ca, in functie de clasamentul actual, dupa jucarea a doua runde de meciuri in faza grupelor, putem vedea ce meciuri vom vedea in faza optimilor daca ordinea primelor doua echipe din grupe se mentine. De asemenea, putem vedea ce echipe ar rata in mod surprinzator calificarea in faza urmatoare.

Astfel, cea mai interesanta confruntare din optimile competitiei ar fi, fara indoiala, Brazilia – Germania. Avand in vedere ca nemtii au avut evolutii modeste in primele doua partide, aceasta ar fi sansa perfecta pentru ca sud-americanii sa isi ia revansa pentru infrangerea cu 7-1 din semifinalele turneului din 2014.

Cupa Mondiala

Argentina, Columbia si Polonia se numara printre echipele care nu ar lua parte la meciurile din optimi daca clasarea actuala s-ar pastra.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Avand in vedere parcursul de pana acum, la Unibet, Brazilia si Spania sunt favoritele la castigarea trofeului, cu cote de 5.50. Desi a fost la cateva minute de eliminare, Germania ramane a treia favorita la castigarea trofeului, cu o cota de 7.50. Belgia si Anglia au impresionat in partidele de pana acum, iar cotele lor sunt in scadere, pana la 8.00 si respectiv 10.00. Lionel Messi si Cristiano Ronaldo au aceeasi sansa la castigarea Cupei Mondiale, Argentina si Portugalia avand cota 21.00. Dupa prestatii surprinzator de bune pana acum, Rusia este deja calificata in optimi, dar cota ei la castigarea turneului pe care il gazduieste este de 45.00.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu