Cupa Mondiala rugby: Grupa A, cu bune si rele!

Evenimentul anului in rugby, Cupa Mondiala care se tine in Anglia sta sa inceapa in mai putin de trei zile. Noua Zeelanda este favorita sa castige acest trofeu, ceea ce este si firesc, avand in vedere ca trebuie sa-si apere titlul de acum patru ani. Asa cum este si normal, fiecare echipa a disputat meciuri de verificare.

Anglia a trecut cu 21-13 de Irlanda, insa jocul nu a stralucit in tabara selectionatei Albionului. Dupa un inceput bun de partida, in care elevii lui Lancaster s-au ridicat la nivelul unei echipe cu obiective indraznete la Cupa Mondiala, Anglia a ratat startul reprizei a doua, cand Irlanda a reusit sa inscrie zece puncte in numai patru minute. Mijlocul terenului a adus un plus, astfel ca O. Farrell a stabilit scorul final prin transformarea a doua lovituri de penalitate, bifand astfel a saptea victorie consecutiva pe care selectionata Albionului o reuseste. Ultima data cand au iesit cu capul in jos de pe teren, a fost in luna noiembrie a anului trecut.

Tara Galilor a disputat si ea mai multe partide de verificare, insa ne rezumam la ultima si cea mai importanta, impotriva Italiei. Antrenorul Warren Gatland are la ce sa reflecteze inaintea debutului la Turneul Final, acestuia lipsindu-I trei jucatori importanti: Jonathan Davies este accidentat de ceva vreme, insa Rhys Webb si Leigh Halfpenny s-au accidentat in partida cu Italia. Cu toate acestea, Tara Galilor s-a impus cu 23-19 in fata Italiei, reusind sa revina in repriza secunda, dupa ce erau condusi cu 8-11 la pauza.

Australia ramane in continuare una dintre favoritele acestei grupe si de ce nu, a trofeului.

Untitled

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu