Cupa Spaniei: Azi se completeaza tabloul semifinalelor

Cupa Spaniei Athletic BilbaoCupa Spaniei! Barcelona este prima echipa calificata in semifinalele competitiei. Aseara, catalanii s-au impus cu 3-2 in returul de la Madrid cu Atletico, aceasta dupa ce reusisera sa-si adjudece si mansa tur (1-0). Astazi se vor disputa celelalte 3 confruntari ale sferturilor de finala.

CUPA SPANIEI: GETAFE – VILLARREAL (In tur: 0-1)
Pont: Villarreal marcheaza 1-2 goluri

Getafe s-a aparat bine in confruntarea tur, dar chiar si asa, „submarinul galben” a reusit in cele din urma sa-si adjudece victoria. Esecul la limita n-ar fi imposibil de intors, insa in acelasi timp, obiectivul nu e unul simplu pentru Getafe. Villarreal este neinvinsa in ultimele 17 partide oficiale (!), 12 dintre acestea aducandu-i victorii. Pe Getafe a batut-o deja de 2 ori in acest sezon, succesul din cupa fiind precedat de cel din turul stagiunii de Primera, 2-1 pe El Madrigal.

Mai putem evidentia doua aspecte. Pentru Getafe urmeaza o deplasare capitala, cea de pe terenul Almeriei, mare contracandidata la retrogradare.  Quique Sanchez Flores trebuie sa-si menajeze cativa titulari pentru intalnirea de campionat, mai ales ca are probleme de lor. Getafe nu-i poate alinia diseara pe Vicente Guaita, Mehdi Lacen, Angel Lafita, Juan Valera, Yoda, Michel si Roberto Lago!

Getafe: Jona; Arroyo, Velázquez, Alexis o Naldo, Escudero; Pedro León, Alex Felip, Diego Castro, Sammir; Sarabia;Emi.

Villarreal: Asenjo, Mario Gaspar, Musacchio, Dorado, Jaume Costa; Pina, Trigueros, Moi Gómez, Cheryshev; Gio Dos Santos, Gerard.

CUPA SPANIEI: SEVILLA – ESPANYOL (In tur: 1-3)
Ponturi:
Sevilla marcheaza peste 1.5 goluri
Sevilla castiga

O saptamana neagra pentru Sevilla. Dupa esecul din meciul de cupa cu Espanyol, unul destul de clar, „los rojiblancos” s-au recunoscut invinsi si in derby-ul cu Valencia. „Liliecii” au castigat tot cu 3-1!

In cupa insa, zarurile nu sunt inca aruncate. Moralul Sevilliei nu este la cele mai bune cote, insa in competitii puternice si echilibrate precum cele din Spania, elevii lui Emery au mai experimentat astfel de momente. Si au trecut peste ele!
Mai putem vorbi si de aceasta serie formidabila de rezultate de pe teren propriu. Pe „Ramón Sánchez Pizjuán”, Sevilla nu a mai pierdut un meci oficial din 13 martie 2014!

Espanyol nu va fi usor de invins, mai ales ca la randul lor, catalanii traverseaza o perioada excelenta: 4 victorii in ultimele 4 partide! Nu se descurca insa formidabil in deplsare, iar acest lucru i-ar putea costa!

Sevilla FC: Beto; Aleix Vidal, Nico Pareja, Carriço, Fernando Navarro; Iborra, Éver Banega; Deulofeu, Denis Suárez, Vitolo; Bacca.

RCD Espanyol: Pau López; Arbilla, Álvaro, Colotto, Duarte; Salva Sevilla, Víctor Sánchez, Cañas, Víctor Álvarez; Sergio García, Caicedo.

CUPA SPANIEI:  BILBAO – MALAGA (In tur: 0-0)
Ponturi:
X pauza sau final
0-1 goluri pana la pauza

Al treilea meci direct dintre cele doua, in decurs de doar 8 zile. Precedentele, turul din cupa, disputat in Andaluzia si meciul din a doua parte a stagiunii din Primera, gazduit de arena bascilor, s-au terminat nedecis.

In confruntarea de astazi, teoretic, Bilbao ar trebui sa fie avantajata de rezultatul din tur, dar si de stadionul propriu. Nu pare insa asa. Daca Malaga reuseste sa reediteze remiza de acum 4 zile, merge mai departe.
Nici andaluzii nu sunt insa in mare forma. In ultimele 7 partide oficiale au bifat doar o victorie si aceea acasa, cu Almeria, in faza precedenta a intrecerii. In deplasare, remiza cu Bilbao a venit dupa doua esecuri consecutive.

Motivatia va fi imensa in ambele tabere. Poate un usor plus pentru Athletic, in conditiile in care, cel mai probabil, arena San Mames va fi aleasa pentru a gazdui finala Cupei Spaniei, editia 2014-2015.

Athletic Bilbao: Herrerín, Laporte, De Marcos, Balenziaga, Gurpegi, Iturraspe, Rico, Ibai, Muniain, U. López, Williams

Málaga: Ochoa; Rosales, Angeleri, Weligton, Boka; Samuel, Recio, Juanpi, Horta; Juanmi , Amrabat.


 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu