REFORMA istorica a Cupei Davis a fost aprobata de catre ITF! VEZI AICI cum va arata competitia din 2019!

Propunerea de reforma a Cupei Davis a fost sustinuta de 71.43% din delegatii federatiilor nationale de tenis.


Incepe sa pariezi la Sportingbet din BONUSUL de 200 lei oferit de agentie »» Click aici pentru detalii!


Noul format condensat al Cupei Davis propune un turneu de 18 echipe, ce se va desfasura pe parcurusul unei singure saptamani (18-24 noiembrie 2019), la Madrid sau Lille. Orasul gazda va fi anuntat in urmatoarele saptamani. Competitia a fost infiintata in anul 1900 si din 1981 se disputa pana in prezent sub aceleasi reguli.

Noul format presupune un tur de calificare in luna februarie, in care 24 de echipe vor lua parte in confruntari tur-retur. Cei 12 castigatori vor lua parte la turneul final din noiembrie, si vor fi acompaniati de semi-finalistii din sezonul trecut, care se vor califica fara sa participe la preliminarii. De asemenea, vor fi doua natiuni invitate (wild-card) ce urmeaza a fi anuntate inainte de tragerea la sorti a turului preliminar.

Turneul final va fi organizat in formatul „round-robin” de luni pana joi. Tarile vor fi divizate in 6 grupe in care se vor disputa cate 3 partide (doua de simplu si una de dublu) – cel mai bun din 3 seturi. Primul loc din fiecare grupa alaturi de cele mai bune doua locuri 2 vor disputa sferturile de finala vinerea, urmand ca sambata si duminica sa se joace semifinalele si finala.

ATP a anuntat infiintarea a unui turneu rival, de 24 de echipe – World Team Cup. Acest turneu va oferi peste 11 milioane de dolari premii plus puncte in clasament si va fi gazduit de Australia din anul 2020, cel mai devreme.

Cotele la castigarea Cupei Davis in anul 2018

Pariaza ponturile noastre AICI!
Citeste si:
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu