Curăţenie la City » „Cetăţenii” au renunţat deja la cinci jucători! Guardiola face şi primul transfer mare al verii – un semifinalist UCL

Primul sezon al lui Pep Guardiola la Manchester City nu a fost unul reuşit, având în vedere că „cetăţenii” nu au obţinut niciun trofeu în stagiunea recent încheiată, iar în campionat au terminat doar pe ultima treaptă a podiumului. Acest lucru l-a determinat pe fostul tehnician de la Barcelona şi Bayern Munchen să schimbe lotul englezilor din temelii, iar în câteva zile a renunţat la cinci jucători.

Pablo Zabaleta, ajuns între timp la West Ham, Gael Clichy, Jesus Navas, Willy Caballero şi Bacary Sagna aveau înţelegeri cu formaţia din Manchester până în vara acestui an, iar antrenorul catalan nu a dorit să le mai prelungească contractele, preferând să înceapă sezonul 2017/2018 cu multe feţe noi.


Bernardo Silva, prima ţintă, ca şi rezolvată!

Mijlocaşul portughez, în vârstă de 22 de ani, este pe cale să devină primul transfer al lui Guardiola din această vară. Semifinalist cu AS Monaco în acest sezon de Champions League, Bernardo Silva a impresionat în tricoul formaţiei din Ligue 1, reuşind 11 goluri şi 12 pase decisive în sezonul recent încheiat. Mai mult decât atât, acesta a avut prestaţii excelente chiar în dubla manşă cu City, din Liga Campionilor, când monegascii au trecut de „cetăţeni” cu scorul general de 6-6, după 5-3 pe Ettihad şi 3-1 pe Stade Louis II. Conform BBC, preţul pe care City urmează să-l plătească pentru mijlocaşul lusitan se învârte în jurul sumei de 43 de milioane de lire sterline.


Bonucci, Walker, Mendy şi Sandro, următorii pe listă

După curăţenia din defensivă, Guardiola are nevoie să-şi consolideze cele două flancuri ale apărării, iar principalul candidat pentru postul de fundaş dreapta este Kyle Walker, fotbalistul lui Tottenham, vicecampion al Premier League. Pe stânga, City trebuie să aleagă între Benjamin Mendy, colegul lui Bernardo Silva la Monaco, şi Alex Sandro, jucătorul lui Juventus. Brazilianul nu este singurul jucător al torinezilor dorit de englezi, Leonardo Bonucci fiind şi el o ţintă importantă. Italianul, finalist al Ligii Campionilor în acest sezon, a avut prestaţii excelente în ultimele sezoane la „Bătrâna Doamnă” şi ar reprezenta un transfer senzaţional, având în vedere că City a avut probleme majore în centrul defensivei.


3.50 este cota lui Manchester City la Unibet pentru a câştiga Premier League în sezonul 2017/2018. 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu