Dacă se impune cu Irlanda de Nord, România va avea cote de Real Madrid pentru calificare. Echipele probabile

641353-razvan-ratVeştile bune pentru duelul de diseară vin din partea lui Răzvan Raţ, care va evolua din primul minut împotriva băieţilor lui O’Neill.

Pe lîngă faptul că posibilul său înlocuitor, Bogdan Mitrea, nu a primit număr de joc, argumentul a fost întărit şi de căpitan în conferinţa de presă de ieri: „Sînt refăcut! În acest moment mă simt bine şi n-am nici o durere. Totul merge conform planului. O să fim atenţi la fazele fixe şi nu o să repetăm greşelile din trecut”. Fundaşul „tricolorilor” a avut o şedinţă specială de încălzire cu preparatorul fizic şi înaintea antrenamentului de ieri.

Dacă în februarie România se număra printre favorite privind calificarea, cu o cotă de 1,67, după primele rezultate din grupă, „tricolorii” au obiectivul aproape îndeplinit în concepţia caselor de pariuri (1,20).

Cu încă o victorie împotriva liderului grupei, cota echipei va deveni una infimă, aproximativ 1,05, asemenea unei victorii a lui Real Madrid în faţa unei formaţii din subsolul clasamentului.

2 goluri a înscris Raţ în 100 de meciuri la prima reprezentativă

1,60 e cota unei victorii a României în această seară

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu