Dam STARTUL noului sezon de Serie A! AVANCRONICILE si PONTURILE primei etape din Italia se gasesc AICI!

serie a

Dupa aproximativ trei luni de zile de pauza, Serie A revine in forta in atentia iubitorilor fotbalului italian si nu numai. Intr-un nou sezon in care AC Milan promite sa fie o candidata la titlu pe masura “Batranei Doamne”, dar in care echipe precum Napoli, AS Roma sau Inter si-au pastrat, in mare masura, acelasi nucleu de jucatori, nu putem sa ne asteptam decat la un spectacol calitativ de neuitat pe parcursul celor 38 de etape de campionat.


Prologul e al “Batranei Doamne”

Prima partida oficiala a noului sezon de Serie A va avea loc sambata, de la ora 19:00, pe “Juventus Stadium”, din Torino. Campioana en-titre a Italiei va primi vizita lui Cagliari in ceea ce putem numi cu usurinta cel mai dezechilibrat meci al etapei, si nu doar din punct de vedere al cotelor. Cagliari s-a descotorosit de o buna parte dintre jucatorii care au dus greul in sezonul trecut si ramane de vazut daca nume noi precum Romagna (ex-Juventus), Miangue (ex-Inter) sau Cigarini (ex-Sampdoria) se vor adapta in timp util. De cealalta parte, Juventus a inceput sezonul oficial cu o infrangere in finala Supercupei Italiei, in fata lui Lazio (2-3), iar “bianconerii” nici nu iau in calcul alta varianta inafara de cea a victoriei. In consecinta, ne putem astepta la goluri multe in acest duel, iar cota pentru minim trei goluri inscrise in meci este una chiar decenta: 1.56.

S 19:00 Juventus – Cagliari – Cote: 1.14  8.00  17.00Ai aici avancronica si pontul


“Minunea” lui Gasperini, de lunga durata?

Revelatia sezonului trecut in Serie A, Atalanta, a pastrat in mare masura, acelasi nucleu de jucatori. lucru care nu se poate spune in mod strict si despre adversara acesteia din prima runda, AS Roma. Inafara de plecarile lui Conti si Kessie la AC Milan, “La Dea” nu a cedat vreun nume important, aducand in schimb o serie de jucatori extrem de interesanti, precum Berisha (ex-Lazio), Ilicic (ex-Fiorentina) sau de Roon (ex-Middlesbrough) care promit s-o intareasca pe Atalanta pentru un sezon ce se anunta cu adevarat crancen. De cealalta parte, AS Roma a atras furia propriilor fani dupa ce a dat drumul unor jucatori extrem de importanti pentru primul “11”: Mohamed Salah, Antonio Rudiger sau Leandro Paredes. Ramane de vazut daca venirile lui Pellegrini, Defrel (ambii ex-Sassuolo), Kolarov (ex-Man. City) sau Gonalons (ex-Lyon) vor fi de ajuns pentru ca “giallorossii” sa se bata din nou la titlu. De altfel, un pronostic bun pentru acest meci ar fi “AS Roma DNB”, la o cota buna de 1.61.

D 19:00 Atalanta – AS Roma – Cote: 3.20  3.45  2.23 Ai aici avancronica si pontul


 Toate meciurile primei etape din Serie A vor fi transmise LiveVIDEO pe Unibet TV. Înregistrează-te la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Primul pariu este și 100% fără risc până la 250 ron, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România. Alătură-te și tu celor peste 14 milioane de clienți chiar astăzi!


Noua fata a lui Inter

Chiar daca a aratat excelent la turneul amical din aceasta perioada de vara, “International Champions Cup”, Inter nu pare a fi inca echipa promisa de catre noii investitori chinezi. Fara Palacio, Biabiany, Jesus, Ever Banega sau Gary Medel, “nerazzurii” au cheltuit o gramada de bani pe transferurile lui Vecino, Skriniar sau Dalbert, care primesc automat presiunea de a ajuta echipa sa ajunga pe un loc de Champions League la finalul stagiunii. De cealalta parte, Fiorentina a ramas, fara nicio exgarerare, fara jumatate dintre titularii din sezonul trecut si e greu de crezut ca va ajunge sa se bata cu usurinta pentru un loc de Europa. Totusi, intr-o etapa inaugurala de campionat, un simplu gol al Fiorentinei nu suna deloc rau, mai ales la o cota de 1.58.

D 21:45 Inter – Fiorentina – Cote: 1.50  4.25  6.00  – Ai aici avancronica si pontul


S 21:45 Verona – Napoli – Cote: 6.50  4.70  1.42Ai aici avancronica si pontul

D 21:45 Bologna – Torino – Cote: 3.20  3.20  2.30 

D 21:45 Crotone – AC Milan – Cote: 5.60  4.10  1.55Ai aici avancronica si pontul

D 21:45 Lazio – Spal – Cote: 1.27  5.40  10.50Ai aici avancronica si pontul

D 21:45 Sampdoria – Benevento – Cote: 1.62  3.65  5.80  

D 21:45 Sassuolo – Genoa – Cote: 2.15  3.30  3.40 

D 21:45 Udinese – Chievo – Cote: 2.10  3.35  3.50 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu