Dan Bara, inca o data la inaltime: Super cote prinse pe meciurile rundei din Liga 1!

Ca de fiecare data cand se joaca in Liga 1, „Un Pont pe Zi” iti propune cele mai tari pronosticuri. „Vinovat” de toate aceste ponturi de top se face Dan Bara!

Prezentatorul emisiunii difuzate de luni pana vineri, live pe B1 TV, este un fan inrait al Ligii 1. Dan urmareste fiecare partida programata, iar acest lucru se evidentiaza in calitatea ponturilor oferite. Cel mai recent exemplu, bilantul pe Liga 1 din ultima editie de „Un Pont pe Zi”  de sapatamana tracuta si mai ales, cotele propuse.

Pentru intalnirea Dinamo – Pandurii, Dan a ales cu incredere pariul 1 solist. „Cainii” au facut spectacol, impunandu-se fara emotii, scor 4-0. La intalnirea Gaz Metan – Craiova, pontul indicat a fost X final, la o cota de 3.15 sau varianta „safe” X pauza sau final. Meciul s-a incheiat cu scorul de 2-2. Acelasi pariu a fost cat pe ce sa aduca profit si in Poli Iasi – CS Voluntari (scor 1-2), dar Dan s-a revansat cu un pont formidabil la intalnirea Tg.Mures – Steaua. Pentru o cota de 2.25 el a ales varianta ambele marcheaza. Ca pariu secundar pentru acelasi duel, 1x, cota 3.10!

DINAMO – PANDURII 1 COTA 1.85 – Scor 4-0
GAZ METAN– CRAIOVA  X PAUZĂ SAU FINAL  COTA 1.62 – Scor 2-2
POLI IASI –VOLUNTARI  X PAUZĂ SAU FINAL COTA 1.62 – Scor 1-2
ASA TG. MURES – STEAUA  AMBELE MARCHEAZĂ COTA 2.25 – Scor 1-1


Citeste si:

 


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu