Danemarca – Romania: Inclestare de foc pentru un loc in semifinalele europeanului!

Miercuri, incepand cu ora 19:30, se va disputa partida Danemarca – Romania, din cadrul ultimei runde a grupelor principale de la Campionatulului European de handbal. Confruntarea este decisiva in vederea calificarii in faza semifinalelor competitiei.


Cote principale Danemarca – Romania

Inclestarea Danemarca – Romania este considerata una dintre cele mai echilibrate partide din acest moment al campionatului european. In timp ce nordicelor le este atribuita o cota de 2.28 pentru victorie, victoria „tricolorelor” ajunge la 1.96. De asemenea, cei ce considera ca Danemarca – Romania se va incheia la egalitate, se poate bucura de o cota de 8.00 la Unibet.

De asemenea, o victorie la minim doua goluri a Romaniei este cotata cu 2.38 la Unibet, in timp ce pronosticul „Danemarca castiga cu +1,5 goluri” este listat la 1.54. Astfel, putem observa echilibrul pe care-l vad casele de pariuri dintre cele doua nationale.

In cazul in care ni s-ar parea extrem de dificil sa jucam un pariu clasic de tipul 1, X sau 2, ne putem indrepta intreaga atentie catre totalul golurilor, pronosticuri ce pot fi castigatoare indiferent de rezultatul final. Pentru „peste 48,5 goluri” cota ajunge la 1.98, in timp ce pronosticul „sub 48,5 goluri” este cotat cu 1.76 la Unibet.

In final, mentionam faptul ca pana in acest moment Cristina Neagu este cea mai buna jucatoare de la Campionatul European. Aceasta a inscris in fiecare dintre ultimele 3 meciuri cate 10 goluri, iar Unibet ii ofera o cota de 1.70 pentru minim 8 reusite in duelul cu Danemarca. Astfel, ne putem intregi veniturile intr-un mod extrem de simplu!

Alte cote Danemarca – Romania

SONY DSC


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu