“Dansez pentru… Gnohere”! Concursul in care chiar TU poti castiga 4.500 LEI! Inscrie-te ACUM!

De cand si-au schimbat denumirea in mod oficial in FCSB, “ros-albastrii” o duc din ce in  ce mai bine. Asa cum au promis Laurentiu Reghecampf si Mihai Stoica, “Steaua va avea o cu totul alta fata in play-off”, iar lucrurile par a se adeveri. FCSB este noul lider al Ligii 1, a castigat patru dintre cele cinci meciuri disputate pana acum in play-off, iar atmosfera de la echipa este una din ce in ce mai buna.

Premergator unei situatii excelente in cadrul clubului, ex-dinamovistul Harlem Eddy Gnohere, care a pus umarul in mod decisiv la colectarea punctelor de catre “ros-albastrii” ori de cate ori a fost utilizat in play-off, a etalat un dans de toata frumusetea in vestiarul FCSB, iar contul oficial de Facebook al echipei nu a ratat sansa de a posta videoclipul pe site-ul de socializare, acesta devenind viral in scurt timp. In aceste conditii, una dintre cele mai cunoscute case de pariuri on-line din Romania, Netbet, organizeaza un concurs cu premii, in care marele castigator poate beneficia de o suma generoasa: 4.500 lei!

Iata AICI videoclipul dansului lui Harlem Eddy Gnohere!

Citeste si:

CONDITIILE DE PARTICIPARE NETBET ROMANIA PENTRU CONCURSUL #DANSULBIZONULUI:
  1. Te filmezi dansând frumos, pentru 30-60 de secunde, ca Harlem Gnohere. Bine de știut: coloana sonoră a clipului original este MHD – AFRO TRAP Part.7 (La Puissance). Poți ruga un prieten să te filmeze, pentru a ieși mai bine filmarea.
  2. Postezi clipul pe Facebook sau Instagram, pânăcel târziu joi, 20 aprilie, ora 18:00. Ține cont că pe Facebook postarea trebuie să fie aibă vizibilitatea setată ca „Public”. Dacă postezi pe Instagram, ai grijă să ai cont vizibil tuturor (nu privat sau restricționat).
  3. Anunță-ne că ai postat videoclipul, pentru a putea să câștigi unul din premiile puse în joc! Adică:
  • Dacă postezi pe Facebook: folosește în descrierea videoclipului hashtag-ul #DansulBizonului și tag-uiește pagina de Facebook NetBet România folosind @NetBet Romania
  • Dacă postezi pe Instagram: folosește în descrierea videoclipului hashtag-ul #DansulBizonului și tag-uiește contul nostru de Instagram folosind @netbetro
  • Pentru a fi sigur că intri în concurs, poți să ne trimiți linkul la videoclip pe adresa de e-mail [email protected]. De asemenea, poți să ne trimiți linkul și direct pe mesageria paginii de Facebook, folosind „Facebook Messenger”.

Premii

Există mai multe premii care se vor acorda, după cum urmează:

  1. Marele Premiu în valoare de 4.500 RON– va fi acordat de fotbalistul Harlem Gnohere unui participant la concurs care a postat pe Facebook și/sau Instagram un clip care să respecte tema concursului.
  2. Un tricou original de joc, cu autograful lui Harlem Gnohere– va fi acordat participantului care reușește să aibă cele mai multe vizualizări la videoclipul său.
  3. Cinci mingi originale FCSB, cu autografelejucătorilor din lotul de 18 al echipei – vor fi acordate prin tragere la sorți tuturor participanților la promoție care nu au câștigat unul din premiile de la punctele 1 sau 2.

Desemnarea câștigătorului

Câștigătorul marelui premiu de 4.500 RON va fi desemnat în data de 21 aprilie 2017, de către Harlem Gnohere însuși, după o vizionare a clipurilor postate de utilizatori.

Câștigătorul tricoului cu autograf va fi desemnat în funcție de numărul de vizualizări avute în momentul termenului limită (20 aprilie, ora 18:00).

Câștigătorii mingilor vor fi desemnați printr-o extragere aleatoare, efectuată cu ajutorul platformei random.org.

Câștigătorii concursului vor fi anunțați pe blogul NetBet, pe pagina de Facebook NetBet România și pe alte platforme partenere.


Termeni și condiții

Concursul se desfășoară în perioada 11-21 aprilie 2017.

Participanții trebuie să aibă minim 18 ani împliniți. În clip nu trebuie să apară persoane minore.

Clipurile participante nu trebuie să aibă mai mult de 60 de secunde.

Se acceptă postări video publicate pe Facebook și/sau Instagram până în data de 20 aprilie 2017, ora 18:00.

Marele premiu se va acorda CASH, în contul de utilizator NetBet al câștigătorului. Banii pot fi retrași ulterior în orice moment, cât timp nu sunt încălcate prevederile legale. Dacă nu a făcut-o deja, câștigătorul va trebui să încheie procedura de validare a contului înainte de a efectua o retragere.

Tricoul și mingile vor fi livrate prin curierat, la adresele menționate de câștigători la finalul promoției.

Premiile nu sunt cumulative, însemnând că un participant care câștigă marele premiu nu poate câștiga și tricoul sau mingea cu autograf. În cazul în care un participant cumulează două sau mai multe premii, atunci va păstra numai premiul cu cea mai mare valoare, celelalte premii fiind redistribuite următorilor clasați.

Clipurile care promovează comportament violent, discriminator, jignitor sau ofensator vor fi descalificate și nu vor putea câștiga vreun premiu.

Clipurile care defăimează în orice fel compania NetBet, clubul FCSB, jucătorul Harlem Gnohere sau altă entitate participantă în promoție nu vor fi luate în considerare.

Clipurile care promovează sau reprezintă simboluri ale unor entități concurente celor organizatoare, nu vor fi luate în considerare.

NetBet își rezervă dreptul de a modifica sau anula această promoție fără notificare prealabilă.

Se aplică termeni și condiții NetBet.

Decizia NetBet este finală.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu