Danemarca U21 – Romania U21: Cantarim sansele de calificare ale „tricolorilor mici” la Euro!

Marti, incepand cu ora 19:45 se va disputa partida Danemarca U21 – Romania U21 din cadrul calificarilor pentru Campionatul European U21. Chiar daca sansele de calificare ale Romaniei sunt destul de mici, „tricolorii” inca mai pot spera la calificare!


inregistreaza-te - unibet
Marti, 21:45: Danemarca U21 – Romania U21

Cote Unibet: 1.82  3.50  4.00


Situatia curenta din grupa Romaniei

In acest moment, Danemarca se afla pe prima pozitie in grupa cu numarul 5 de calificare, cu un total de 19 puncte cumulate in cele 7 partide in care a fost angrenata. Un aspect extrem de interesant il reprezinta faptul ca Danemarca nu a primit decat un gol in cele 7 partide disputate.

De cealalta parte, selectionata Romaniei se afla pe pozitia secunda in grupa 5. „Tricolorii” au cumulat 16 puncte in cele 8 partide pe care le-au disputat, puncte cumulate in urma unei remize si a 5 victorii. In partida tur impotriva nationalei daneze, Romania a fost invinsa pe teren propriu cu scorul de 0-3.

Sansele calificarii la Campionatul European

Clasament Grupa 5

grupa 5

Din fiecare grupa se va califica la Campionatul European prima echipa clasata din fiecare grupa. In cazul grupei noastre, este extrem de greu de crezut faptul ca Danemarca nu va castiga grupa, tinand cont atat de jocul prestat de nordici, cat si de faptul ca au un meci mai putin disputat decat Romania, principala urmaritoare aflata la 3 puncte distanta.

Clasament echipe clasate pe pozitia secunda

echipe locul 2

Totusi, sansele de calificare ale Romaniei nu sunt compromise complet. Cele mai bune 4 echipe aflate pe pozitia secunda in cele 9 grupe vor disputa un baraj pentru calificarea la Campionatul European. In acest moment, Romania se afla pe locul 7 intr-un clasament al echipelor aflate pe pozitia secunda in grupa lor, cu un total de 10 puncte (se exlud rezultatele inregistrate cu ultima clasata), la doar 1 punct distanta de Suedia, echipa aflata pe locul 4 in acest clasament si la „doua lungimi” in spatele Belgiei si Macedoniei, echipe clasate pe locurile 2 si 3 in acest clasament.

In alta ordine de idei, pentru a pastra sanse de calificare la Campionatul European, nationala Romaniei nu trebuie sa mai faca pasi gresiti. In mod normal, nu ar trebui sa existe o alta optiune in afara de cea a succesului atat in deplasarea din Danemarca, cat si in ultima etapa din preliminarii.


Sursa imagine: www.radiogoal24.it


Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc, Transmisiuni Live si Cote de Top

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu