Patru date statistice pentru etapa a 9-a din Bundesliga

Patru date statistice ce nu trebuie ratate inaintea etapei din Bundesliga! Meciurile ne tin cu sufletul la gura in fiecare etapa, desi echipele germane par a avea o oarecare predictibilitate, judecand dupa anumiti parametri. Am analizat cativa dintre acestia si va propunem 4 sugestii pentru intalnirile din weekend.

Augsburg – Bayern 

In ultimele 13 deplasari din campionat, Bayern Munchen nu a pierdut, inregistrand doar 3 remize. De asemenea, media golurilor marcate in ultimele 6 deplasari e de 2 goluri pe meci. Bavarezii au castigat 5 dintre ultimele 6 partide de pe terenul lui Augsburg. Unibet ofera o cota de 1.66 pentru o victorie a lui Bayern la cel putin doua goluri diferenta.

Werder – Freiburg

Freiburg a fost cat se poate de consecventa in privinta diferentei dintre prestatiile de pe teren propriu si cele din deplasare. A castigat toate intalnirile de acasa si a pierdut toate partidele de pe terenurile adversarelor. Poate in aceasta runda, lucrurile vor lua o intorsatura favorabila. Urmeaza sa intalneasca o echipa care a primit gol in absolut fiecare meci de pana acum. Varianta 1 cu handicap +0.5 are cota 1.37 la Unibet.

Koln – Hamburg 

Hamburg si Ingolstadt sunt, in acest sezon, singurele echipe fara victorie in Bundesliga. Iar lucrurile nu se anunta foarte optimiste inaintea partidei lui Hamburg cu FC Koln, o echipa cu un start consistent in noua editie de campionat. Cu atat mai mult cu cat Hamburg nu a marcat deloc in precedentele 6 runde.  1.60 e cota pentru 1 solist la Unibet.

Hoffenheim – Hertha

Hoffe vine dupa 4 victorii consecutive in campionat si are un moral excelent inaintea disputei cu Hertha. Mai mult, este una dintre cele trei echipe neinvinse in acest sezon, alaturi de Bayern si Leipzig. 1.60 e cota pentru varianta 1 fara remiza la Unibet.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu