Daune majore in bugetele caselor de pariuri, cu doar doua meciuri si 7 lei pariati: Un bilet INCREDIBIL!

Un membru activ si inspirat al siteului nostru a dat lovitura in Liga Campionilor! Cu o investite de doar 7 lei a castigat o suma frumusica de 2161.08 lei!


Radu A.P. a anticipat perfect sirul evenimentelor de la partidele Arsenal Londra – Bayern Munchen si Napoli – Real Madrid, mizand pe varianta „1 pauza, 2 final” la cele doua dispute.


„M-am gandit ca englezii si italienii vor forta inca din prima repriza sa intoarca rezultatele din meciurile tur, dar ca in definitiv se vor inclina in fata mult mai puternicelor Bayern si Real Madrid”, a fost scurta analiza pe care Radu a facut-o privindu-si biletul castigator de cota 324.00. Prietenul nostru a mai adaugat: „Mi-a facut cu ochiul faptul ca ambele variante aveau aceeasi cota: 18.00”.


biletwin1


Arsenal a condus la pauza cu scorul de 1-0, fiind umilita in a doua repriza, perioada in care bavarezii au punctat de 5 ori (1-5 scor final).

Napoletanii au reusit si ei sa intre la cabine cu avantaj (1-0), dar mitul secund a apartinut in totalitate madrilenilor (1-3 rezultat final).

Prietenii Pariuri1x2 continua sa fie spaima caselor de pariuri! Ramaneti alaturi de noi pentru a obtine castiguri fabuloase! 


Citeste si:

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu