Davy Klaassen, jucătorul de care este legată revenirea lui Werder Bremen!

Absența lui Bayern Munchen de pe podium după opt etape, poate veni ca o surpriză, dar clasarea lui Werder Bremen pe loc de Liga Campionilor, poate părea chiar și mai surprinzătoare. Nu însă și pentru Davy Klaassen, care a crezut încă din vară în potențialul european al echipei.


Deschide-ti cont acum la Netbet pentru a beneficia de un pariu gratuit in valoare de 500 lei! Oricare ar fi sportul care va pasionează mai mult, atunci cand e vorba de pariuri – fotbal, tenis, rugby, golf – există avantaje pentru fiecare client la NetBet. Nu lipseste platforma LIVE VIDEO prin intermediul careia utilizatorii au acces la zeci de transmisiuni in direct zilnic. Pe Netbet TV pot fi urmarite gratuit meciurile din cele mai tari ligi de fotbal, dar si din alte sporturi importante.


Aflat pe o pantă ascendentă, olandezul a lăsat-o în 2017 pe Ajax Amsterdam pentru gruparea britanică Everton. Deși suma de transfer a fost de 24 de milioane de lire, a strâns doar 7 prezențe în Premier League. Cum un jucător bun nu devine prost peste noapte, conducerea lui Bremen și-a îndreptat atenția către olandez, convinsă că acesta va reuși să pună umărul serios la renașterea echipei. Departe de perioada când evolua în cupele europen, Werder a reușit doar o singură clasare în prima jumătate acampionatului în ultimele 8 sezoane.

Asta nu a reprezentat un impediment pentru internaționalul olandez, care a evoluat în aproape toate minutele din acest sezon. După golul marcat în victoria cu Wolfsburg din runda precedentă, Klaassen a declarat „Cu siguranță putem rămâne sus. Nu va fi ușor, dar vrem să ne calificăm în cupele europene. Acesta este obiectivul nostru”.

Ultima dată când „Weser-Stadion” a găzduit fotbal la nivel european, datează din toamna lui 2010, când Inter Milano pleca învinsă după un 0-3, înregistrat în grupele Ligii Campionilor. Acum, cu 17 puncte acumulate în 8 etape, Bremen a reușit cel mai bun start de sezon din ultimii șapte ani. Mai mult, de când Florian Kohfeldt a preluat banca tehnică în 30 octombrie 2017, „verzi-albii” nu au mai înregistrat niciun eșec pe teren propriu. În cazul în care va supraviețui și confruntării cu Bayern Leverkusen din runda următoare, Werder va face un an de invincibilitate pe „Weser-Stadion”. Un lucru de remarcat tinând cont că vorbim de un campionat precum cel al Germaniei.


Citește și:

Pariază la NetBet – 500 de lei PARIU GRATUIT!

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu