De azi, Steaua e FC FCSB, iar Dinamo devine cel mai titrat club din Romania!

Gigi Becali nu va mai putea folosi in mod oficial numele Steaua! Decizia se va lua in sedinta Comitetului Executiv de astazi, in urma solicitarii facute de gruparea ros-albastra. In aceste conditii, titulatura formatiei se va schimba in FC FCSB, inclusiv in actele Federatiei Romane de Fotbal si Ligii Profesioniste.

Noul club va detine palmaresul incepand cu ianuarie 2013, data de infiintare trecuta oficial in acte.Ironia face ca primul meci al formatiei FCSB sa fie chiar cel cu Dinamo de duminica seara, „derby de Romania”, asa cum a fost cunoscut in intreaga lume, pentru 68 de ani!

Evident, apar modificari importante si de ordin statistic. Steaua ramane echipa cu cele mai multe trofee castigate, 47, insa alte 11 se duc in vitrina FCSB-ului. In acest fel, distanta care le separa pe Steaua si Dinamo, cele doua (foste) mari rivale interne, in ceea ce priveste cupele si campionatele cucerite, se reduce la 12, „cainii” avand 33 de trofee in palmares. „Alb-rosii” urca, insa, pe locul 1 intr-un alt clasament. Este vorba de cel al numarului de partide jucate in primul esalon. Conform Gazetei Sporturilor, Dinamo, cu 2080 de partide in 68 de sezoane, devine lider, in timp ce Steaua, cu 1635 de meciuri in 55 de stagiuni de Liga 1, coboara pe 3. Intre cele doua, Rapid, o alta formatie disparuta.

165 de partide directe Steaua – Dinamo s-au jucat in toate competitiile

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu