De ce s-a temut nu a scăpat »» Fricosul Contra pierde pe mâna lui duelul cu Spania!

În fața a 50.000 de spectatori, Spania s-a impus cu 2-1 (2-0) pe „Național Arena” în fața României.

Victoria fostei campioane mondiale și europene a fost obținut grație reușitelor lui Ramos (min. 29-pen) și Alcacer (min. 47). Golul „tricolorilor” a fost marcat de Florin Andone, noul atacant al celor de la Galatasaray înscriind cu capul la una din puținele moment bune ale „tricolorilor” în acest meci, reușita venind la doar trei minute după ce atacantul a intrat pe teren în locul lui Claudiu Keseru.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Cosmin Contra s-a temut extrem de mult de acest duel adoptând o tactică ultra-defensivă care avea să-I coste pe „tricolori” cel puțin un punct.

România a fost ținută în viață în prima repriză doar de Tătărușanu care s-a luptat de unul singur cu ibericii având intervenții miraculoase.

Deschiderea scorului a venit cum era și firec pentru spanioli, Ramos punctând de la punctul cu var în urrma unui fault a lui Deac, preferat în cele din urmă în 11-le de start lui Cicâldău. Fosta campioană mondială și europeană și-a dublat avantajul în al doilea minut al celui de-al doilea mitan la capătul unei faze de manual la finalizare aflându-se Alcaer.

Nici la 2-0, „Guriță” nu a schimbat nimic și a menținut același sistem cu trei fundași centrali. În minutul 56 Contra s-a decis să facă prima schimbare, post pe post, locul lui Keseru fiind luat de Andone. Mutarea s-a dovedit a fi inspirată, noul atacant al ccelor de la Galatasaray punctând la trei minute după ce a intrat pe teren, scorul devenind 2-1.  Treptat „tricolorii” au prins curaj și au pus presiune pe iberici care au început să greșească, cel mai elocvent exemplu fiind eliminarea lui Llorente care a văzut carotnașul roșu după ce l-a blocat din postura de ultim apărător la 17 metri pe George Pușcaș.

Finalul a aparținut „tricolorilor” care în minutele de prelungire au ratat incredibil egalarea Pușcaș și Grigore trecând în aceeași fază pe lângă gol. S-a terminat 2-1 pentru Spania, rezultat care coroborat cu victoriile din această seară ale Norvegiei cu Malta, scor 2-0 și a Suediei în Feroe, scor 4-0, au făcut ca „tricolorii” să cadă pe locul 4 în clasament.

Următorul meci al României va avea loc duminică de la ora 19:00 pe ”Ilie Oană” din Ploiești cu Malta. 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu