Adversar londonez pentru Klopp, la debutul pe banca lui Liverpool

Fostul tehnician al Borussiei Dortmund isi incepe in acest weekend aventura la timona „cormoranilor”.  La debutul lui Klopp in Premier League, Liverpool va da piept cu o rivala traditionala, Tottenham Hotspurs. Meciul se joaca la pe White  Hart Lane, sambata, de la ora 14:45, in deschiderea rundei cu numarul 9 din PL.

Este fara indoiala duelul cel mai important al etapei. Pe de o parte vorbim de un derby, dar in acelasi timp este foarte interesant de urmarit felul in care Liverpool se va prezenta la primul meci cu Klopp pe banca. Fanii asteapta minuni din partea tehnicianului ce a condus-o pe Borussia catre o serie de rezultate exceptionale, atat pe plan intern, cat si european. Ramane insa de vazut cat de repede si mai ales DACA antrenorul german va reusi sa o transforme pe Liverpool intr-o grupare cu ambitii la titlul din Premier League.

Bookmakerii considera ca vom asista la un duel echilibrat. Cu prima sansa in meci pleaca Tottenham, care are o tinta clara in confruntarea de sambata. Este vorba de primul succes contra „cormoranilor”, dupa o serie de 5 de esecuri consecutive, toate in Premier League! In sezonul trecut, Liverpool s-a impus cu 3-0 la Londra si 3-2 pe Anfield!

untitled2

BONUS pana la 200 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

Netbet iti da cotele etapei a 9-a din Premier League. Pariaza la Netbet si ai BONUS 200 LEI!

In aceeasi runda, Manchester City, echipa revenita pe locul 1 al ierarhiei, are un meci destul de usor, acasa cu Bournemouth. Arsenal si Man. United, trupele clasate pe pozitiile 2-3, joaca „afara”. Totusi, daca Arsenal da piept tot cu o nou promovata, Watford, „diavolii” vor avea o confruntare foarte dificila cu Everton, formatie pe care n-au mai invins-o in deplasare de 4 ani!

Chelsea va incerca sa se indeparteze de zona rosie a clasamentului, printr-un succes pe teren propriu cu Aston Villa. In primele 8 etape ale stagiunii, campioana en-titre are tot atatea puncte castigate, deja cu 10 mai putine decat liderul din Manchester.

PL 15 10


Cupa Angliei si Conferinta: Ponturi si bilet de la NetBet!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu