Decesul celui mai bun prieten l-a motivat pe Jaylen Brown sa invinga campioana en-titre!

Jaylen Brown si Boston Celtics traverseaza o perioada de vis in NBA. Echipa antrenata de Brad Stevens a reusit sa invinga campioana en-titre, Golden State Warriors, si a ajuns la 14 victorii consecutive in NBA. 


Afectat de pierderea celui mai bun prieten

Trevin Steede, cel mai bun prieten al lui Jaylen Brown din perioada liceului, a decedat miercuri seara, iar aceasta pierdere l-a afectat extrem de mult pe jucatorul celor de la Boston Celtics. Acesta l-a sunat pe antrenorul Brad Stevens pentru a-l anunta ca nu este pregatit din punct de vedere mental pentru meciul cu Golden State Warriors. Mama lui Trevin Steede a auzit despre acest lucru si l-a sunat imediat pe Jaylen, pentru a-l face sa se razgandeasca.


Inspiratia a venit din partea familiei lui Trevin

„Toata lumea a fost socata de acest eveniment nefericit”, a declarat Brown intr-un interviu. „Am stiut ca participarea mea la acest joc ar fi fost ceea ce el si-ar fi dorit ca eu sa fac. A fost greu sa imi revin, insa dupa ce am vorbit cu mama si familia sa, acestia m-au inspirat sa joc in aceasta partida”, a mai declarat Jaylen Brown.


Citeste si:

Surpriza zilei in NBA

Dupa victoria obtinuta in fata campioanei en-titre, Boston Celtics si-au prelungit seria la 14 victorii. Jaylen Brown a fost cel mai bun jucator al acelui meci, cu 22 de puncte marcate (3 cosuri de 3 puncte), 7 recuperari si doua blocaje.

3.55 a fost cota oferita de Unibet pentru victoria celor de la Boston Celtics

„Kyrie Irving (Celtics) mi-a dat mingea si mi-a spus, „asta a fost pentru Trevin”. Asta a insemnat foarte mult pentru mine”, a declarat Brown intr-un interviu.

Dupa meci, Jaylen a postat o poza cu el si Trevin Steede pe o retea de socializare. Aceasta a fost captata dintr-un filmulet in care cei doi au fost protagonisti. Filmuletul a fost despre diferenta dintre un jucator profesionist din NBA si unul amator.


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Sursa foto: www.si.com

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu