Ousmane Dembele, unul dintre cei mai curtati jucatori din aceasta perioada de mercato a semnat cu FC Barcelona!

Astazi FC Barcelona a parafat transferul lui Ousmane Dembele de la Borussia Dortmund contra unei sume de aproape 97 de milioane de lire sterline.


Datele transferului lui Dembele la FC Barcelona

FC Barcelona l-a achizitionat pe mijlocasul nemtilor pentru 96,8 milioane de lire sterline, insa suma poate creste treptat pana la 135,5 milioane de lire sterline, in functie de performantele jucatorului.

Transferul tanarului jucator este al doilea cel mai scump din toate timpurile, fiind eclipsat doar de recenta trecere a lui Neymar de la Barcelona la Paris Saint-Germain. De asemenea, trebuie sa mentionam faptul ca Dembele va avea o clauza de 400 de milioane de euro. In acelasi timp, acesta a tinut sa declare faptul ca si-a dorit din totdeauna sa ajunga la formatia Blaugrana.


Daca va faceti chiar acum un cont la Unibet – CLICK AICI!, puteti paria gratis cele doua pronosticuri din bonusul de 250 RON pe care il primiti. Astfel, indiferent de rezultatul acestora nu veti pierde nici macar un leu din buzunarul vostru. In schimb, va puteti multiplca castigurile.


Cotele la titlu in La Liga


Citeste si:

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu