Derby la varf in Croatia, Dinamo Zagreb – RNK Split

prediksi-dinamo-zagreb-vs-cs-fola-esch-16-juli-2015 Derby la varf in Croatia, Dinamo Zagreb – RNK Split fiind capul de afis al zilei de astazi, joc care va fi programat pentru ora 22:00. Clasamentul este condus la ora actuala de RNK Split care dupa primele 5 runde a reusit sa acumuleze 11 puncte, avand un golaveraj de 7-2 si detine la ora aceasta cea mai buna defensiva din liga. Pe pozitia secunda se afla campioana en-titre, Dinamo Zagreb, o echipa care nu mai are nevoie de nicio prezentare si care a strans pana acum 9 puncte in clasament, avand sansa sa preia sefia ligii odata cu acest meci.

Gazdele de astazi au castigat ultimele 6 confruntari directe cu RNK Split disputate pe teren propriu, in 4 fara macar sa primeasca gol. Mai mult, din 2010 oaspetii nu au repurtat decat doua victorii, ambele pe teren propriu in doua sezoane consecutive, 2011-2012 si 2012-2013.

Este o partida in care se va vedea un fotbal de calitate si in care ambele formatii vor pune osul la lucru incercand sa obtina victoria, insa cele mai mari sanse pentru aceasta le are formatia organizatoare.

Dinamo Zagreb – RNK Split recomandare: pe teren propriu gazdele sunt greu de depasit, iar pariul 1 solist reprezinta intotdeauna o optiune buna, astfel ca din punctul nostru de vedere acesta este pronosticul corect pentru acest joc, la o cota cam mica ce-i drept, 1.44, dar care poate fi combinata cu alte jocuri.

Alte ponturi pentru ziua de azi: Rijeka – Hajduk Split 1 @ 1.83, Piast – Legia 2 @ 1.80.

Eredivisie – Runda a 2 a! Suntem cu ochii pe AZ Alkmaar, adversara Astrei din Europa League!

(Alex Benzema)

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu