Pariuri1X2 a analizat derbyurile weekendului! Le poti vedea si online!

atletico madrid - real madrid

Am avut parte de fotbal de calitate pe tot parcursul saptamanii si weekendul nu putea duce lipsa de derbyuri. Vezi recomandarile noastre pentru cele mai tari partide si cum le poti urmari online!


Cate un derby pentru fiecare!

La Liga, Bundesliga si Serie A ne ofera saptamana de saptamana meciuri de calitate. Cand echipe de top din aceste mari ligi europene se intalnesc intr-o runda, toti microbistii sunt cu ochii pe partidele respective. Saptamana aceasta avem un adevarat regal fotbalistic, cu cate un derby in fiecare dintre cele trei ligi.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Eliberati-va programul pentru dupa-amiaza de sambata! De la 17:15 incepe confruntarea dintre Real Madrid si Atletico Madrid. „Galacticii” isi infrunta marii rivali, incercand sa isi pastreze prima pozitie in La Liga. Dupa o confruntare de zile mari ce ne poate aduce si castiguri importante (vezi mai jos), nu avem prea mult timp liber. Jumatate de ora ar trebui totusi sa fie suficienta pentru a ne reaproviziona cu bere si seminte, dar nu cumva sa intarziati! La 19:30 incepe derbyul Germaniei, dintre Bayern Munchen si Borussia Dortmund!

Dumnica seara avem un nou meci tare, din Italia! Lazio si Napoli se infrunta intr-o partida ce poate fi decisiva in lupta pentru locul trei din Serie A.


derbyPartidele din La Liga, Bundesliga si Serie A sunt transmise live video pe platforma Unibet TV. Pentru a urmari GRATUIT aceste meciuri, deschide un cont la Unibet acum!

Programul, cotele si avancronicile pentru cele trei derbyuri
Sa 17:15 Real Madrid – Atletico Madrid
 1.70 4.00 4.90
Vezi avancronica si pontul!
Sa 19:30 Bayern Munchen – Borussia Dortmund
 1.52 4.50 5.80
Vezi avancronica si pontul!
Du 21:45 Lazio – Napoli
 2.75 3.50 2.48
Vezi avancronica si pontul!
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu