Derby pentru podium in Belgia: Waregem – Anderlecht

Cel mai interesant meci al rundei in Belgia astazi este Waregem – Anderlecht, joc in care castigatoarea poate urca pe podium dupa 11 etape, un podium cel putin bizar pana in acest momente cu Oostende, Gent si Genk, dar fara Anderlecht sau Standard Liege, marile forte din prima liga belgiana.

Ora 19:00 Waregem – Anderlecht

Despartite de doar 2 puncte in clasament, cele doua promit un meci spectacol astazi, o partida incinsa in care oaspetii ar trebui sa puna piciorul pe acceleratie daca nu vor sa piarda contactul cu liderul Oostende care deja a pus 4 puncte diferenta in ierarhie. Pe Waregem o stim din sezoanele precedente, este o formatie cel putin placuta ochiului care marcheaza mult si primeste mult, lucru dovedit pe undeva si in acest sezon cu al 4-lea atac din liga si cea mai slaba defensiva din top 8.

Anderlecht a castigat ultimele 3 deplasari aici, doua in campionat si una in cupa, incasand un singur gol in tot acest timp, insa niciun meci nu seamana cu altul si partida de astazi pare una speciala in care si formatia gazda va fi dispusa la efort sa se catere printre cele mai bune 3 echipe din liga. Avand in vedere ca si Anderlecht are o forta ofensiva pe care nu are rost sa o prezentam si pe care o cunoastem foarte bine din sezoanele anterioare sau chiar din cupele europene, meciul de azi pare dispus la unul cu multe reusite, de o parte si de alta, un meci crancen in care nimeni nu va lasa garda jos sau daca o va face, se va intampla abia pe final de partida.

1.80 este cota la Netbet pentru un meci cu cel putin 3 goluri, pronostic pe care mizam cu incredere maxima si noi astazi!

BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

 

RWC 2015: Noua Zeelanda a umilit ieri Franta! Ce va fi azi? Pe cine pariati?

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu