Derby-urile zilei se joaca la Roma si Manchester: Avancronici

Derby Lazio RaduDerby-urile zilei sunt gazduite de arenele Olimpico si Etihad. In capitala Italiei, incepand cu ora 13:30, se disputa Lazio – Napoli, partida transmisa in direct pe Digi Sport 2. La Manchester, City da piept cu Arsenal. Confruntarea din runda a 22-a de Premier League este in direct pe Eurosport, de la ora 18:00.

Derby-urile zilei – LAZIO – NAPOLI
Cote: 2.60  3.25  2.80

(The Edge)

Este un duel de importanta majora. Cele doua formatii au acceeasi tinta, ocuparea pozitiei a 3-a, ultima ce asigura accederea in Liga Campionilor. Actualmente, Lazio este in obiectiv, insa  napoletanii ocupa pozitia imediat urmatoare, la un singur punct in spatele rivalei de astazi.

Evolutiile din acest sezon, precum si forma actuala, ne-o propun pe Lazio favorita a confruntarii. Romanii au doar 2 esecuri inregistrate in cele 8 partide de acasa, iar in campionat n-au mai pierdut de 6 runde. Weekendul trecut, in aceeasi runda in care Napoli a pierdut pe teren propriu cu Juventus (1-3), lazialii au terminat nedecis, scor 2-2, derby-ul cu Roma.

Va fi fara indoiala o confuntare pe viata si pe moarte. Ne putem astepta la goluri ale ambelor echipe (cota 1.80) dar si multe galbene. Cel putin 6 au cota 1.66!
Lazio (4-3-3): Berisha; Basta, Cana, Radu, Cavanda; Onazi, Biglia, Parolo; Candreva, Djordjevic, Keita.
Absenti: Marchetti, Gentiletti, Ciani, Ederson, Gonzalez, Braafheid, Lulic, Felipe Anderson, De Vrij, Mauri.
Napoli (4-2-3-1): Rafael; Maggio, Koulibaly, Albiol, Mesto; Gargano, Lopez; Callejon, Hamsik, Mertens; Higuain
Absenti: Britos, Ghoulam, Michu, Insigne, Zuniga



 

Derby-urile zilei – MANCHESTER CITY – ARSENAL
Cote: 1.85  3.80 4.33

(Dorut Surdu)

In tur, pe Emirates, scorul a fost 2-2, iar la inceputul stagiunii, “tunarii” au trecut clar de “cetăţeni” in Supercupă, scor 3-0. Totuşi, in cel mai recent meci direct pe Etihad, City a facut set: 6-3! Un nou succes ar fi pentru City al 40-lea repurtat pe teren propriu, in ultimele 50 de meciuri de meciuri de Premier League. Doar 5 esecuri in serie!
De partea cealalta, in actuala stagiune, Arsenal are doar 4 victorii „afara”, 3 contra unor echipe din partea a doua a clasamentului: Sunderland, Villa si WBA.

Manchester City AgueroDaca City continua sa se confrunte cu probleme de lot din finalul anului 2015 si inceputul celui in curs, tentatia de a „oferi” londonezilor o sansa la pariuri, ar fi existat. Totusi, intre timp, lotul „cetatenilor” i-a reincorporat pe Dzeko si Aguero, jucatorii ce i-au lipsi atat de mult lui Pellegrini. Primul nu este pus la punct cu pregatirea fizica, insa Aguero va evolua din primul minut. Revine si Kompany.  Lipseste Yaya Toure, plecat la Cupa Africii. Tot acolo e si Bony, insa ivorianul nu a debutat inca in tricoul noii sale echipe. Nasri e accidentat.

Wenger nu scapa cu niciun chip de probleme de lot. Cel mai nou intrat pe aceasta lista sunt Debuchy si Arteta, ambii urmand a absenta de pe gazon aproximativ 3 luni! Mai lipsesc Wilshere si Diaby, iar Gibbs e incert. Arata insa bine si foarte ofesiva Arsenal de la mijloc in sus, cu tridentul Ox.Chamberlain – Cazorla – Sanchez, in spatele varfului impuns, Giroud.

Pornind de la cele prezentate, putem concluziona ca golurile nu vor lipsi. Pariul peste 2 goluri asiatic, are cotatia 1.35,  varianta peste 2.5, primind o cota de 1.55, in scadere. Ambele marcheaza este un pariu oferit in cota de 1.50. La over 2.5 si ambele marcheaza, cota trece de 2.00
Cu un prim 11 foarte apropiat de cel ideal, City isi poate apropia cele 3 puncte. 1.85 e cota la 1 solist, in timp ce varianta 1 cu handicap 0 primeste cota 1.40.

Manchester City (4-2-3-1): Hart – Zabaleta, Kompany, Mangala, Clichy – Fernando, Fernandinho – Navas, Silva, Milner – Aguero
Absenti: Narsi, Y.Toure, Bony
Arsenal (4-2-3-1): Ospina –  Chambers, Mertesacker, Koscielny, Gibbs – Coquelin, Ramsey –  Ox.Chamberlain, Cazorla, Sanchez – Giroud

 

Pariem pe favorite: Atletico Madrid, Juventus, PSG!

 

 

 


 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu