Destinatie-surpriza pentru fundasul curtat de Barcelona, Man. City si Man. United! Unde va ajunge la sfarsitul sezonului Stefan de Vrij

Dorit de cele mai importante echipe ale lumii dupa prestatiile sale solide in tricoul lui Lazio, Stefan de Vrij (26 ani), care va ramane liber de contract la finalul stagiunii, va continua sa evolueze in Serie A. Conform presei de specialitate italiene, fundasul batav li se va alatura celor de la Internazionale Milano.


Unul dintre cei mai doriti fundasi din Europa

Transferat de catre Lazio in vara anului 2014 de la Feyenoord in schimbul sumei de 7 milioane de euro, Stefan de Vrij s-a integrat rapid in lotul “biancocelestilor” si a devenit in scurt timp o piesa de baza in angrenajul sistemului defensiv al gruparii capitoline. Cu 34 de prezente bifate numai in acest sezon de Serie A in tricoul lui Lazio, perioada in care a si reusit sa inscrie 6 goluri, de Vrij a fost dorit la inceputul sezonului trecut, dar si in vara, de catre o parte dintre cele mai puternice echipe ale Europei. Barcelona, Manchester City sau Manchester United sunt doar cateva dintre numele care au incercat sa obtina semnatura fundasului batav. Cu toate acestea, ramas fara contract la finalul stagiunii, acesta e aproape sa devina ceea ce putem numi o “afacere de milioane” pentru Inter, urmand a veni gratis in cadrul gruparii milaneze.

Se estimeaza ca Stefan de Vrij va incasa nu mai putin de 4.2 milioane de euro/sezon plus bonusuri in cadrul noului sau contract la Internazionale Milano.

40 milioane de euro este cota de piata a lui Stefan de Vrij, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

1.14 este cota oferita de Unibet pentru ca Inter sa se impuna in acest week-end in fata celor de la Sassuolo, in Serie A, in timp ce Lazio beneficiaza de o cota de 1.85 pentru a castiga toate cele trei puncte din deplasarea de la Crotone.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu