FC Barcelona este aproape de a semna cu un fost jucator al Realului ce ar suplini absenta lui Neymar!

In urma transferului brazilianului Neymar de la FC Barcelona la Paris Saint-Germain, „Blaugrana” s-a concentrat asupra suplinirii locului lasat gol de acesta. Dupa mai multe refuzuri, Barcelona este gata sa obtina semnatura lui Angel Di Maria!


Datele posibililului transfer al lui Di Maria la Barcelona

Negocierile dintre FC Barcelona si PSG s-au intensificat in ultimele zile in ciuda relatiei tensionate dintre cele doua cluburi in urma „telenovelei Neymar”. In primul rand, in urma intaririlor din ultima vreme, PSG nu ar mai avea o nevoie deosebita de Angel Di Maria si ar fi fericita sa il vanda pentru a-si recupera o parte din cheltuielile din aceasta vara.

Astfel, FC Barcelona – afectat de ratarea tintelor principale Coutinho si Dembele, au inaintat o oferta de 50 de milioane de euro (conform presei locale) pentru Di Maria. Aceeasi sursa mentioneaza faptul ca jucatorul ar fi si el extrem de interesat de mutarea sa pe Camp Nou, locul sau de titular in noul sezon din Franta fiind incert.

Cotele pentru castigarea Ligii Campionilor


La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!

Daca va faceti chiar acum un cont la Unibet – CLICK AICI!, puteti paria gratis cele doua pronosticuri din bonusul de 250 RON pe care il primiti. Astfel, indiferent de rezultatul acestora nu veti pierde nici macar un leu din buzunarul vostru. In schimb, va puteti multiplca castigurile.


Citeste si:

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu