„Diavolii”, indecisi in privinta lui van Gaal: „Vedem daca mai continuam cu el!”

Manchester United inca nu ia in calcul prelungirea actualei intelegeri cu Louis van Gaal, care expira in vara anului 2017. Conform unor surse, conducatorii clubului de la Old Trafford vor mai intai ca batavul sa arate ca merita renegocierea contractului.

In primul sezon pe banca „diavolilor”, van Gaal a reusit sa readuca formatia in Liga Campionilor, dupa un campionat anterior, sub comanda lui Moyes, in care United termina abia pe locul 7. Totusi, in ciuda investitiilor realizate, trupa din Manchester nu a intrat in niciun moment in batalia pentru titlu.
In actuala editie de Premier League, United a pornit mult mai bine, actualmente clasandu-se pe locul secund, la doar 2 puncte de liderul Manchester City. Evolutiile echipei nu sunt insa foarte convingatoare, aspect care s-a evidentiat cel mai bine in rezultatele negative cu Swansea si Newcastle.
Potrivit ziarului Daily Star, van Gaal ar fi tentat sa-si prelungeasca contractul, insa United va hotara deschiderea negocierilor, doar in functie de clasarea echipei la finalul sezonului in curs. Evident, lucrurile vor ramane neschimbate, daca Rooney si compania nu-si vor imbunatati locul 4 din campionatul trecut si nu vor pune mana pe cel putin un trofeu.


 

Nu ai vazut aseara “Faci Pariu?” > Ai aici ponturile redactiei noastre!

 


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu