„Diavolii” se muta la Torino: Vezi ce super mutare pregateste Juventus in ianuarie!

Insistentele campioanei Italiei in privinta lui James Rodriguez nu par a avea efectul scontat. Desi prinde rar primul 11 la Real Madrid, columbianul face parte din nucleul pe care Zidane se bazeaza in acest sezon, in incercarea de a aduce in vitrina clubului de pe Bernabeu cele 3 ravnite trofee: campionatul, cupa si Liga Campionilor. In plus, Real tine si la pret, madrilenii dorind sa recupereze o buna parte din cele 71 de milioane de euro achitate lui Monaco pe James Rodriguez, in vara lui 2014.

Juventus are pregatita si o varianta de rezerva, in cazul in care nu va ajunge la o intelegere o gigantul din capitala Spaniei. Este vorba de Memphis Depay. Jucatorul lui Manchester United a fost  urmarit de trimisi ai clubului italian in amicalul Olanda – Belgia de saptamana trecuta.

1.16 e la Sportingbet cota unui nou titlu cucerit de Juventus, la finele campionatului in curs. Pariaza acum si ai 200 ron BONUS!

Adus in 2015 de la PSV, Depay nu a impresionat pe Old Trafford. Zvonurile legate de o despartire a acestuia de United, s-au intensificat dupa numirea lui Mourinho la carma echipei engleze. De altfel, confruntat si cu o serie de accidentari, Depay a bifat in acest sezon pentru Man. United, doar 4 partide.

Financiar, transferul s-ar putea perfecta pentru o suma mult mai mica decat cea pe care Real ar solicit-o in schimbul lui Rodriguez. James n-ar ajunge pe Juventus Arena pentru mai putin de 60 de milioane de euro, dublu fata de suma pe care United ar accepta-o in schimbul lui Depay.

juvv

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu